Maak je vrienden blij met een gratis roze opblaasbare flamingo

Het gadget van het seizoen? Da’s sowieso de kleine roze flamingozwemband. Het is een blikvanger op elke poolparty en alle celebrities lijken een exemplaar te hebben. 

Heb je zelf al zo’n opblaasbaar roze zwemband kunnen scoren? Lucky you! Jij was snel genoeg om het hebbeding van de zomer op de kop te slaan. Maar alleen een poolparty houden is maar triestig, dus het zou nog toffer zijn als je ook een exemplaar voor je vrienden kan scoren. Wees een goeie BFF en sla nu meteen je slag!

Hoe precies? Wel, het is héél gemakkelijk. Vanaf maandag 4 juni krijg je dit zalige gadget gratis bij het openen van een zichtrekening bij Hello Bank! Het enige dat je moet doen om je flamingozwemband in ontvangst te nemen, is voor 18 november 2018 25 verrichtingen uitvoeren. Zit je wat krap bij kas? Dan kan je er ook voor kiezen om meteen 50 euro te ontvangen. Vraag is wat je belangrijker vindt: je vrienden of je portefeuille.

Zo’n zichtrekening aanmaken, is trouwens super gemakkelijk. Via deze link kun je helemaal gratis en in een mum van tijd je rekening openen. Je hoeft dus helemaal niet eerst langs te gaan op kantoor. En je rekening beheren, dat kan ook volledig online. Maar dat is nog niet alles: bij Hello Bank! betaal je geen transactiekosten voor verrichtingen binnen België. En je krijgt er een gratis bankkaart bij! Dat zijn dus eigenlijk verschillende cadeaus bij één zichtrekening, hoe cool is dat?

Nu sta je voor een moeilijke keuze. Ga je voor de flamingo of voor de 50 euro? Wil je er nog even over nadenken? Wacht dan niet te lang! Deze actie loopt namelijk maar tot het einde van de maand, dus wees er snel bij. Je beslissing al gemaakt? Dan kun je hier meteen je zichtrekening openen.

Lees meer