5 problemen die alleen singles hebben

Single zijn heeft ongetwijfeld voordelen. Je hebt veel vrijheid en je kan de hele dag ongewassen in je pyjama rondlopen. Maar elk voordeel heeft een nadeel. Want the single life is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Deze vijf problemen zal je als single ongetwijfeld herkennen: 

1. Alles is duurder

© giphy.com

Je wil alleen gaan wonen. Maar zo’n appartement, dat is toch bijna niet betaalbaar? Je vrienden kunnen de huur met hun lief delen, maar jouw enige huisgenoot is je kat … en die is dan nog te lui om te werken ook!

2. Jouw ware ontloopt je precies

© giphy.com

Uitgaan met vrienden, dat is wat je graag doet. Je ontmoet dan altijd nieuwe mensen, maar toch klikt het niet altijd even goed. Zou het niet cool zijn om jouw ware op zo’n avond tegen het lijf te lopen? Of je kan hem ook gewoon via het internet tegenkomen natuurlijk! Met Parship.be was een lief vinden nog nooit zo eenvoudig.

3. Geen extra kleren voor jou

© giphy.com

Nog zoiets dat echt niet fair is! Al jouw vriendinnen lopen constant rond in de trui van hun lief. Want die ruikt toch zo lekker en zit zo goed. Hun kleerkast barst tegenwoordig uit zijn voegen. En niet eens door hun eigen kleren, maar door de outfits van hun lief! En jij? Jij mag constant de was doen omdat je kleren tekortkomt.

Doe nu de gratis persoonlijkheidstest op Parship >>

4. Je moet altijd zelf koken

© giphy.com

Een lief dat goed kan koken, er is toch niets beter? Ah, juist ja … Je hebt geen lief. Sorry! Zuur. Maar serieus, elke dag koken voor jezelf, ’t is niet eenvoudig. Al voel je je wel minder eenzaam als je je maaltijd kan verorberen terwijl je een goeie serie kijkt 😊.

5. Eerste dates zijn awkward

© giphy.com

Je hebt dan eindelijk iemand gevonden die je wel ziet zitten, en dan moet je nog op date. En die eerste dates zijn vaak heel onwennig. Want eigenlijk weet je nog niets over elkaar. Hoe leeft hij/zij? Waar werkt hij/zij? Wat is zijn/haar persoonlijkheid? Je zou liever al meteen in de volgende fase zitten, waar je elkaar door en door kent en niet meer hoeft te stressen. Maar zo gaat het leven nu eenmaal!

Herken jij je in deze 5 problemen? En zou je liefst zo snel mogelijk een lief vinden? Maak dan meteen een gratis account aan op Parship.be. Dankzij de persoonlijkheidstest die gebruikt wordt om een match te vinden, kan je die awkwardness op je eerste date ook meteen overslaan ;)!

Lees meer