9 redenen waarom het tijd is voor een girlsnight

Girlsnight, er is niets leuker. Eens gezellig samen met je vriendinnen naar een film kijken of op café gaan. Soms heb je dat gewoon eens nodig. Heb je er weer zin in, maar kan je je ouders maar niet overtuigen? Deze 9 redenen vertellen je alvast waarom het wél weer tijd is om er eentje te houden:

1. Het is al veel te lang geleden …

© giphy.com

Jullie hebben het allemaal zo druk, en je hebt elkaar al zo lang niet meer gezien. Je chat constant, maar dat is niet hetzelfde als in real life, natuurlijk.

2. … en het is bijna weer Girls at the Movies

© giphy.com

Op 27 juni is het weer van dat. Dan kan je bij Kinepolis terecht voor Girls at the Movies. Deze keer speelt de film ‘Midnight Sun’, en geloof ons, die wil je niet missen.

3. Bella Thorne gaat er ook zijn

© giphy.com

En Patrick Schwarzenegger! 91 minuten lang naar zijn gezicht staren? Best night ever!

4. Het is beter dan de hele tijd thuis zitten

© giphy.com

Je ouders zeggen altijd dat je meer buiten moet komen. Wel, dan is een girlsnight daar het perfecte moment voor. Daar kunnen ze toch geen nee tegen zeggen?

5. De examens zijn bijna gedaan …

© giphy.com

… en dat verdient wel een avondje uit. Na al die weken zwoegen en zweten is het tijd voor ontspanning. Plus, als je je ticket nu al boekt, heb je iets om naar uit te kijken. Zo kan je nog harder studeren en gaan die laatste examens nóg beter verlopen.

6. Het brengt je dichter bij elkaar …

© giphy.com

Samen lachen, samen huilen, het doet iets met een mens. ‘Midnight Sun’ is zo’n film waarbij je alle emoties in één keer beleeft, dus dat komt helemaal goed. Zo kan je meteen ook al die opgekropte gevoelens volledig loslaten!

7. … want wanneer moet je anders bijpraten?

© giphy.com

Zo’n girlsnight is ideaal om elkaar weer helemaal op de hoogte te brengen. Hoe is het met die crush en wat zijn de nieuwste roddels? Leeft de kat nog? Je komt het allemaal te weten op de girlsnight.

8. Het ideale moment om je vriendinnen uit te wuiven …

© giphy.com

De grote vakantie staat voor de deur en iedereen vertrekt binnenkort op reis. Zo’n girlsnight is dan ook het perfecte moment om elkaar nog een laatste keer in lange tijd te zien.

9. … of om je vol te proppen met lekker eten

© giphy.com

Een lekkere snack en een goeie film, meer moet dat toch niet zijn? Want vriendschap, dat is meer dan dezelfde interesses hebben. Dat is samen uit, samen thuis. Samen gieren en samen sterk. Maar vooral samen eten. Dát is vriendschap.

Kan je al niet meer wachten tot je volgende girlsnight? Bestel dan snel je tickets en kom op 27 juni naar Girls at the Movies. Met een hapje en een drankje wordt dat de beste girlsnight ooit.

Lees meer