Dries Mertens legt uit waarom hij zijn haar blond kleurde

Dries Mertens liet zich vandaag op het WK voetbal zowel op als naast het veld opmerken. Hij speelde een sterke wedstrijd tegen Panama en zag die beloond worden met een knap doelpunt. Maar na de 3-0 zege was het nieuwe kapsel van de populaire Rode Duivel misschien wel het grootste gespreksonderwerp. Mertens gaf echter een eenvoudige uitleg voor zijn blond haar.

Het wereldkampioenschap voetbal is nu ook voor België echt begonnen. De Rode Duivels wonnen eenvoudig met 3-0 van Panama en dus kan er gelachen worden bij de Belgische spelers en fans.

Een van die zaken waarover het dan vaak gaat, is het opvallende nieuwe kapsel van publiekslieveling Dries Mertens. Die liet gisteren speciaal een kapper uit Londen overkomen voor zichzelf en Michy Batshuayi. Mertens verscheen vandaag verrassend met blond haar op het veld.

"Hoop dat blond haar geluk brengt"

Na de wedstrijd vroeg Het Nieuwsblad aan de doelpuntenmaker of zijn geblondeerd haar het gevolg was van een weddenschap. "Laat ons zeggen van wel. Ik hoop alleszins dat ze ons geluk zal brengen!", antwoordde Dries Mertens met een knipoog.

Bekijk hier nog eens de schitterende 1-0 van Mertens tegen Panama:

Dries Mertens lachte er na de match zelf mee op Twitter

Uitzonderlijke WK-actie:

Maak nu een gratis account op Unibet en ontvang direct 5 euro, helemaal voor niets!

Lees meer