Leuk trucje: zo krijg jij gratis producten

Je ziet vaak nieuwe producten staan in de winkel die je graag eens wil uittesten. Helaas heb je niet genoeg geld om alles te kopen. Al die nieuwigheden gratis uittesten, dat is je ultieme droom. Wel, you’re in luck, want wij hebben een manier gevonden waarop dat mogelijk is: Toluna!

Wie of wat is Toluna?

Toluna is een sociaal testpanel. Dat wil zeggen dat ze gewone mensen zoals jij en ik inzetten om producten te testen. Op die manier kunnen ze eerlijke feedback krijgen en de geteste producten aanpassen naar de noden en wensen van de gebruiker.

Wat moet ik doen?

Nadat je een account hebt aangemaakt, stuurt Toluna je elke week een mail. Daarin staat een overzicht met de producten die je kan testen. Wat wil je deze week testen? Een nieuwe dagcrème, mascara of misschien een gezichtsmasker? Haal je favorieten eruit en dien via de site een aanvraag in. Je krijgt die producten daarna in de bus waarop je ze volop kan beginnen testen. Daarna kan je dan op Toluna aangeven wat je ervan vond en wat misschien nog beter kan.

Maar dat is nog niet alles!

Naast gratis producten kan je ook nog andere prijzen krijgen. Door dingen te testen en te beoordelen, krijg je punten. Die kan je dan via de site inwisselen voor andere prijzen zoals bijvoorbeeld een cadeaubon voor je favoriete winkel. Wil je sneller zo’n prijs in de wacht slepen? Dan kan je via Toluna ook een paar enquêtes invullen. Voor elk ingevuld exemplaar krijg je meteen weer wat extra puntjes. Op die manier zal je totaal sneller stijgen en kan jij sneller weer gaan shoppen!

Klinkt allemaal wel leuk, niet? Maak snel een account aan op Toluna en voor je ’t weet, krijg je jouw testproducten in de bus.

Lees meer