Word jij net zoals de Rode Duivels ook groepswinnaar?

Hetzelfde aantal punten, doelpunten, en tegendoelpunten, maar 1 gele kaart meer zorgt ervoor dat Engeland op dit moment aan de leiding staat van groep G. De Rode Duivels strijden donderdagavond tegen hen om de titel van groepswinnaar. Zijn Martinez en zijn manschappen klaar voor een echte topper?

Volgens Toby Alderweireld alleszins wel. “Ten eerste denk ik dat de Rode Duivels iedere match willen winnen en ten tweede willen we dat momentum houden want we zijn in de winning mood”, laat hij weten aan ProximusSports.be En inderdaad, de spelers zitten goed in hun vel. Aan scorend vermogen geen gebrek. Zo staan Romelu Lukaku (4) en Eden Hazard (2) in de top 10 van de topschutters en hebben we 6 verschillende spelers met een assist op hun naam.

Wat zijn onze kansen?

Geef hier jouw pronostiek door >>

De statistieken bevestigen dat de Rode Duivels een grote kans hebben om te winnen tegen de Engelsen. Iedereen is ervan overtuigd dat ons land als groepswinnaar naar de achtste finales gaat. En ook de Belgische voetbalhelden hebben heel veel vertrouwen in een positieve afloop.

De overwinning kan jou ook een flinke duit opbrengen. Bij Ladbrokes kan je zeer voordelige bets plaatsen. Geef snel jouw pronostiek door >>

Lees meer