Man breekt in bij escape room en belt de politie om hem te bevrijden

In het Amerikaanse Vancouver, in Washington, heeft een inbreker heel wat pech gehad. De man wou een bedrijf overvallen, maar kwam zonder eigen weet in een escape room van de organisatie terecht. We weten allemaal dat je niet zomaar uit zo'n spelkamer geraakt en dat heeft de inbreker nu bewezen. De man geraakte er maar niet uit dus belde hij de politie om hem te komen bevrijden.

Volgens CBS News heeft de inbreker de deur van het pand opengebroken om binnen te geraken. De inbreker pakte een aantal namaakdingen, zoals een neptelefoon, namaakafstandsbediening en een blikje bier, die dienen als voorwerpen in de escape room. Maar dan ging het compleet fout.

Paniek

Nadien liep de man door naar de escape room, waar hij eerst zijn ontbijt at en dan in paniek sloeg omdat hij niet meer buiten geraakte.

Voor de inbreker was er maar één oplossing: de politie bellen. Ze hebben hem gearresteerd en de eigenaars gecontacteerd. De twee uitbaters, Rob en Tamara Bertrand, van NW Escape Experience kregen om 5 uur ’s ochtends de verontrustende boodschap dat iemand in hun zaak was binnengedrongen. Maar nadien moest het koppel heel hard lachen toen ze te horen kregen wat er allemaal gebeurde.

De escape room reageerde ludiek op de inbraak met deze actie

Wie durft proberen?

Lees meer