Videofanaten met een liefde voor sport gezocht! Word freelance sports video producer bij newsmonkey

Jij weet hoe je een social video van A tot Z moet producen en bent bovendien zot van sport, en dan vooral van voetbal? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken. Ontdek in deze vacature wat wij van jou als 'sports video producer' verwachten en wat jij voor je geweldige werk in ruil krijgt: 

Bij vYdeo kom je terecht in een dynamisch en creatief team van jonge mensen dat de lat hoog legt om impactvolle sportvideoproducties te creëren voor social media. VYdeo is het productiehuis dat valt onder GMGroup, het mediabedrijf achter newsmonkey.be en express.be. Het team maakt zowel redactionele video's als video's die klanten bij ons bestellen. Een groot deel van die commerciële video's vragen een sportieve inhoud, met een specifieke focus op voetbal.

The challenge?

  • Jij bent iemand met een sterke affiniteit voor sport. Een extra interesse in voetbal is zeker een troef.
  • Je bent een storyteller en bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen.
  • Je hebt een geniaal creatief brein dat concepten en ideeën spuwt die de sportwereld zullen wakker schudden.
  • Daarnaast heb je een eindeloze drive om de productie van je eigen project tot in de puntjes te verzorgen én je hebt visie en charisma om een van onze cameramannen aan te sturen tijdens een draaidag van je eigen project.

What does it take?

  • Je hebt een diploma op zak in de Communicatie/Videojournalistiek/Film of Digitale Media en/of je kan aantonen dat je relevante ervaring hebt als storyteller/producer/regisseur.
  • Daarnaast kan je aantonen dat jij de geknipte persoon bent om de sportwereld te veroveren met je creaties.
  • Je bent een creatieve ziel met een professionele houding, die weet wanneer de boog gespannen staat en wanneer niet (lees: je hebt geen 9-to-5-mentaliteit).
  • Wanneer de boog niet gespannen staat, ben je een graag geziene teamplayer.
  • Je bent een perfectionist voor wie strikte deadlines geen probleem vormen.
  • Maar je bent vooral een persoon die sport én video ademt. Dag in, dag uit.

What to expect?

Er staat een jong, ambitieus en talentvol team voor je klaar dat niet kan wachten om er samen met jou in te vliegen! Dit allemaal in een ultramoderne werkplek met uitdagende projecten, in Gent en/of Antwerpen, waar alle technische snufjes die jij als Sports Video Producer nodig hebt, aanwezig zijn. Gratis bier en koffie inbegrepen! Wij bieden je een contract op zelfstandige basis dat je niet kan weigeren.

Convinced?

Stuur dan snel jouw cv, portfolio en een korte motivatie naar vacature@newsmonkey.be. Wie weet verwelkomen we jou snel voor een gesprek!

Lees meer