5 tips voor een geweldige last minute

Is het voor jou ook te warm om te werken of te studeren voor je herexamens? Dat snappen we. Waarom boek je geen last minute? Met deze 5 tips vind je sowieso de perfecte lastminutevakantie:

1. Bepaal meteen welk type reis je wil maken ...

Het heeft weinig zin om prijzen te gaan vergelijken voor citytrips én verre vliegvakanties én roadtrips én cruises. Kies op voorhand wat voor reis je wil maken en ga dan op zoek naar de promotie die erbij past. Wist je dat je bij srprs.me kan kiezen tussen verschillende formules?

Kijk snel op hun site en laat je op reis sturen naar het onbekende.

2. ... en stel een maximumbudget op

Het gevaar met lastminutevakanties is dat het lijkt of alles heel goedkoop is, maar je gaat al snel een beetje boven het bedrag dat je in gedachten had. Bepaal daarom een maximumprijs en houd je daaraan.

3. Wees niet te kieskeurig ...

Last minutes zijn vaak naar bestemmingen als Spanje, Turkije, Griekenland en Tunesië. Je zal waarschijnlijk niet makkelijk je droombestemming vinden tussen de kortingen. Wees dus niet te kieskeurig in waar de reis naartoe gaat.

4. ... of laat je volledig verrassen

Via srprs.me kan je nog last minute op vakantie gaan zonder dat je zelf ook maar iets moet voorbereiden. Jij kiest een formule uit die bij je past en zij kiezen de bestemming voor jou. Pas op de luchthaven kom je te weten waar je heen gaat. Klinkt geweldig, toch?

5. Maar bezorg jezelf vooral geen stress

Maak je niet druk als je niet meteen een last minute vindt die je aanspreekt. Er is sowieso wel een reis die jou op het lijf geschreven is

Als je nu helemaal overtuigd bent dat je een last minute nodig hebt, surf dan snel naar sprs.me en laat je onderdompelen in het avontuur.

Nog tot en met 31 augustus krijg je zelfs 40 euro korting bij elke boeking! Boek daarom meteen jouw lastminutevakantie hier.

Lees meer