Haast je: ticketschaarste bij Lokerse Feesten en Gucci Mane stuurt kat

De tickets voor de openingsdag van de Lokerse Feesten, met o.a. Simple Minds, Arsenal, Jasper Steverlinck en Magnus, zijn uitverkocht. Ook voor de combitickets en voor maandag 6 augustus, met onder meer Bart Peeters, moet je je haasten.

Wie geen ticket heeft en graag Simple Minds, Arsenal, Jasper Steverlinck en Magnus gezien had op de Lokerse Feesten, heeft pech want de tickets voor de openingsdag op vrijdag 3 augustus zijn uitverkocht.

Ook de combitickets en de dagtickets voor maandag 6 augustus, met onder andere Bart Peeters, Clouseau, Niels Destadsbader en Eefje De Visser, zijn bijna allemaal over de toonbank.

Gucci Mane stuurt kat

Gucci Mane heeft dan weer afgezegd voor zondag 12 augustus. De organisatoren van het festival zijn volop op zoek naar een vervanger.

De Lokerse Feesten vinden plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018 in Lokeren (of all places). Andere artiesten die naar het festival komen: Kasabian, The Prodigy, Simple Minds, Arsenal, Dropkick Murphys, Bad Religion, dEUS, Manic Street Preachers, Judas Priest, Soulwax en Coely.

Tickets zijn hier te verkrijgen.

Lees meer