Joseph Gordon-Levitt vindt dat Tom, en dus niet Summer, egoïstisch is in '(500) Days of Summer'

(500) Days of Summer is een van de populairste indiefilms uit de laatste jaren. Het liefdesverhaal, of was het dat juist niet, tussen Tom en Summer is mooi, maar ook pijnlijk. En hoewel velen de schuld daarvoor bij Summer leggen, is acteur Joseph Gordon-Levitt het daar niet mee eens. 

De film (500) Days of Summer volgt 500 dagen uit het leven van Tom Hansen (Joseph Gordon-Levitt). Het zijn 500 turbulente dagen. Op dag één leert hij Summer Finn (Zooey Deschanel) kennen en zo begint er een mooi verhaal, maar het blijft niet duren. Hun relatie komt tot een einde en de schuld lijkt bij Summer te liggen, maar daar is acteur Joseph Gordon-Levitt het niet mee eens. Hij noemt zijn personage egoïstisch en neemt het op voor Summer.

Egoïstisch

Twitteraar @_EmperorJustin_ tweette onlangs het volgende: "Ik heb Zooey Deschanel nog steeds niet vergeven wat ze Joseph Gordon-Levitt aandeed in (500) Days of Summer". Net als vele andere fans van de film, neemt hij het zo op voor Josephs personage Tom Hansen, die z'n relatie met Summer ziet stuklopen omdat zij niet klaar is voor een serieuze relatie. Niet lang na deze breuk krijgt Tom in de film namelijk te horen dat Summer zich verloofd heeft met een ander.

Maar volgens de acteur is het toch vooral de schuld van zijn personage Tom. Gordon-Levitt antwoordde namelijk op Twitter: "Kijk nog eens opnieuw. Het is vooral Toms fout. Hij projecteert. Hij luistert niet. Hij is egoïstisch. Gelukkig groeit hij naar het einde toe."

Dus euhm, gaan we Josephs goede raad opnemen en nog eens kijken kijken naar (500) Days of Summer?

© Giphy

Lees meer