Netflix lost trailer tweede seizoen mockumentary 'American Vandal' en die toont een onderwerp met een reukje

'American Vandal' komt terug op Netflix en het tweede seizoen krijgt een eigen thema. Nadat er in het eerste seizoen van de reeks gezocht werd naar de persoon die de campus besmeurde met penissen, draait het nieuwe seizoen rond de zogenaamde "Turd Burglar", ofwel de persoon die laxeermiddel in de limonade heeft gedaan.

Netflix brengt de mockumentary American Vandal terug voor een tweede seizoen. De serie, die de draak steekt met true crime-documentaires zoals Making A Murderer en The Jinx, gaat ook nu weer op zoek naar de een fictieve vandaal.

American Vandal

Het eerste seizoen vertelde, in ware Making A Murderer-stijl, het verhaal van Dylan Maxwell (Jimmy Tatro). Deze scholier wordt ervan beschuldigd 27 wagens van leerkrachten beklad heeft met penissen in graffiti. Een medestudent, Peter Maldonado (Tyler Alvares), gelooft hier echter niets van en gaat zelf op onderzoek. En het resultaat is de mockumentary American Vandal.

De serie werd zowel door kenners als het publiek positief onthaald en kon rekenen op lovende recensies. Vooral de durf van Netflix om een van z'n populairste reeksen te parodiëren, werd hierbij gelauwerd.

"The Turd Burglar"

Het tweede seizoen gaat verder op het elan van het eerste en speelt zich opnieuw af op een school waar opnieuw een daad van vandalisme heeft plaatsgevonden. Geen graffiti deze keer, maar laxeermiddel in de limonade van de kantine. Iedereen doet het letterlijk in z'n broek (en dus absoluut niet figuurlijk) en de zoektocht naar de dader kan van start gaan. Want wie is The Turd Burglar?

Het tweede en hoogstwaarschijnlijk hilarische seizoen van American Vandal zal vanaf vrijdag 14 september beschikbaar zijn op Netflix.

Bekijk de trailer van het tweede seizoen van American Vandal hier:

 

Benieuwd naar andere topreeksen op Netflix? Kijk dan zeker eens naar onze top 50 van de beste series.

Lees meer