Seizoen twee van 'The End Of The Fucking World' komt eraan!

Als er één serie bingeworthy, verslavend en grappig mocht genoemd worden dit jaar, dan was het 'The End Of The Fucking World'. Er is goed nieuws voor fans: Netflix heeft een tweede seizoen besteld. Nu ja, goed nieuws, heeft deze serie eigenlijk wel een tweede deel nodig.

Twee tieners die samen op roadtrip vertrekken, met als enige complicatie dat de ene van zichzelf denkt dat hij een psychopaat is en de andere wil vermoorden: de opzet van The End Of The Fucking World is behoorlijk donker. Maar daarnaast is de serie, die eerst op Channel Four werd uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk, vooral hilarisch. Overal kreeg The End Of The Fucking World goede reviews.

Verhaal seizoen twee

Nu heeft Netflix ook aan TV Line bevestigd dat er een tweede seizoen van de reeks komt. De serie was gebaseerd op het boek The End Of The Fucking World, geschreven door Charles Forsman. Het verhaal dat in dat boek werd verteld, is natuurlijk al afgelopen. Hoe dat tweede seizoen er zal uitzien, is dus niet helemaal duidelijk. (Je kan het boek trouwens hier lezen.)

Dat is ook meteen waarom (opgelet: spoilers) veel kijkers ook een beetje bang zijn voor een tweede seizoen. Want The End Of The Fucking World was dan wel verslavend en zeer snel uitgekeken, willen we daarom echt meer. De originele serie duurt acht keer vijfentwintig minuten, véél te kort, en iedereen wilde meer. Maar dat komt het verhaal niet altijd ten goede.

 

Releasedatum seizoen twee

Integendeel, hoewel The End Of The Fucking World eindigt op een vrij donkere noot, met James die zich schijnbaar opoffert voor Alyssa, lijkt dat verhaal ook wel netjes afgewerkt. Zullen we in het volgende seizoen een soort rechtszaak zien? Krijgen we opnieuw meer scènes met de twee en route naar een volgend avontuur?

Netflix heeft nog geen details gegeven over het tweede seizoen en dat zal er wellicht ook niet van komen. Ook een vermoedelijke releasedatum is er nog niet. Dat de schrijver van het eerste seizoen, Charlie Covell, terugkeert, lijkt logisch. Het zou ook erg verkeerd moeten gaan om regisseurs Jonathan Entwistle en Lucy Tcherniak niet opnieuw te vragen om de serie te regisseren.

In de tussentijd op zoek naar iets om te bingen? Check hier dé lijst met de vijftig beste series op Netflix!

Lees meer