Hoe oud is deze vrouw? Je mag raden, maar je zal het niet geloven

Twintiger, dertigers, ... je herkent ze doorgaans gemakkelijk. Maar Lure Hsu is een vrouw die de tijd op het verkeerde been zet. Je gaat nooit geloven hoe oud ze echt is.

Dit is Lure Hsu, een jonge vrouw zo lijkt ze op haar Instagram-foto's

Maar hoe oud is ze volgens jou? 18 jaar? Guess again!

23 jaar? Not even close! Hou je vast: Lure Hsu is ...

43 jaar oud!!!

Hoe blijft ze zo jong?

Natuurlijk zal het ook wel genetisch bepaald zijn dat ze er eeuwig jong blijft uitzien, maar Lure Hsu geeft toe dat ze wel een paar dingen doet. Je moet je huid volgens haar goed verzorgen om te vermijden dat die rimpels zouden verschijnen. Het belangrijkste is je huid hydrateren. Dat kan veroudering echt afremmen, zegt ze. Voorts mag je zeker af en toe in de zon zitten, maar je mag niet overdrijven. Zeker in de zomer kan de zon juist schadelijk voor je huid zijn.

Dieet

Voor ze haar huid aan de zon blootstelt, smeert ze zich in met zonnecrème. Logisch, want anders zou haar huid droger zijn en dan kunnen rimpels dus gemakkelijker opduiken. Behalve voor haar huid zorgen doet Hsu nog meer om er jong te blijven uitzien. Ze volgt een strikt dieet. Hoewel ze toegeeft af en toe een tas koffie te drinken - zwart uiteraard - drinkt ze vooral heel veel water. Ze eet veel fruit en groenten, terwijl ze gesuikerde drankjes en vettig voedsel van zich afhoudt. Haar dieet is rijk aan vezels en proteïnen, en ze sport regelmatig.

Dus samengevat: je huid hydrateren, altijd zonnecrème gebruiken, regelmatig sporten en een gezond dieet volgen. Doe je die dingen al? Dan zit je goed om er op je 43ste nog uit te zien alsof je twintig jaar jonger was.

Lees meer