Alle Robins mogen gratis naar Walibi Holland

Walibi Holland gaat haar houten Robin Hood-achtbaan sluiten en dat zullen onze noorderburen geweten hebben. De bijna negentien jaar oude rollercoaster zal eind oktober voor het laatst te berijden zijn en daarom mag iedereen die Robin heet in september gratis binnen in het pretpark.

“Iedereen die Robin, Robbin, Robine of Robyn heet, krijgt in de maand september gratis toegang om op gepaste wijze afscheid te nemen van onze Robin Hood.” Dat meldt een woordvoerder van Walibi Holland aan de Nederlandse pretparkwebsite Looopings. “Daarvoor hoeven deze bezoekers alleen hun identiteitsbewijs te laten zien bij de groepskassa."

Open in weekend

Het Nederlandse pretpark zal deze maand enkel geopend zijn tijdens het weekend. Ook op zaterdag 8 september is Walibi Holland gesloten wegens een besloten evenement van de Koninklijke Marechaussee plaats.

Vrijkaarten

Wie trouwens de komende weken het pretpark bezoekt, mag gratis eens terugkomen. Voorwaarde is dat je een selfie op social media plaatst. Je kan je vrijkaartje claimen bij de Guest Service in de Mainstreet van Walibi Holland. De gratis tickets blijven voor de rest van het seizoen geldig, behalve tijdens de Halloween Fright Nights in oktober.

Nieuwe achtbaan

Robin Hood zal de komende winter omgebouwd worden tot een nieuwe achtbaan die ook achteruit gaat. Het zal gaan om een 'hybrid coaster' met houten ondersteuningen en een stalen rail. Bij Walibi beloven ze dat die hoger, soepeler en sneller zal zijn. De opening vindt plaats in juli 2019.

Lees meer