Overdosis drama bij nieuw seizoen 'Thuis': deze 3 events deden ons naar adem happen

Vanavond is het nieuwe seizoen van 'Thuis' gestart. Na de cliffhanger van de seizoensfinale van juni hebben we ons de hele zomer zitten afvragen hoe het zou aflopen na de autocrash van Waldek en Mayra en we hebben nu eindelijk een antwoord.

Zoë, de 'dochter' van Mayra en Waldek, overleeft de crash en Waldek wist Mayra nog op het nippertje uit de brandende auto te redden. Ze is ongedeerd, maar ernstig in shock. Waldek is nog steeds erg kwaad omdat Mayra hun baby verwisseld had vlak na de bevalling.

Britney omgereden

Ook in het 'Withoeve-kamp' is er veel ellende. Britney had gespot hoe een verwarde Kobe zijn ex-baas Peter op de mond kuste. Ze vluchtte weg en werd omgereden door een motorfiets. Die werd vermoedelijk bestuurd door Stan. Hij besloot om vluchtmisdrijf te plegen. En is nu spoorloos. Britney verkeert wel buiten levensgevaar.

Leo in kritische toestand

Met Leo gaat het niet goed uit na zijn hersentrauma. Zijn 'vriendin' Marianne staat hem bij in het ziekenhuis. Leo had een duw gekregen van Stan, die de jongste tijd ernstig aan het puberen is. Hij moet geopereerd worden wegens druk in de hersenen. Of hij erdoor komt, lijkt nog niet duidelijk.

Eerder had één al de eerste beelden gelost van het nieuwe Thuis-seizoen.

Lees meer