Inschrijven voor 'Blind Date'? Dat kan je gewoon doen

Wil jij meedoen aan het meest legendarische datingprogramma van België? Blind Date komt terug op tv en Nathalie Meskens mag tussen de kandidaten gaan staan. VTM zoekt nog kandidaten en jij kan erbij zijn! 

Blind Date: voor er echt sprake was van reality tv, mocht Ingeborg Sergeant de vragen aan kandidaten stellen. Dat bepaalde wie samen op vakantie mocht en wie het dus de week nadien mocht komen uitleggen in de zetel van Blind Date. Veel drama, veel verwarring en veel hoop dat er toch eens één koppel zou bijzitten dat verliefd werd en trouwde.

Hoe schrijf je je in voor Blind Date?

Nu komt Blind Date terug, in een lichtjes vernieuwd format en met Nathalie Meskens, niet Ingeborg Sergeant, als host, maar in essentie blijft het concept hetzelfde. Drie zielen mogen een poging doen om het hart van de onbekende persoon aan de andere kant van de wand te winnen. Hij of zij kiest één van de drie en ze gaan samen even op vakantie.

Klinkt dat leuker dan Tinder en heb je een goed gevoel voor avontuur? Dan kan je je, of iemand anders, inschrijven voor Blind Date. Dat kan op deze website. Daar vraagt VTM je een aantal persoonlijke vragen én je mag ook een filmpje uploaden waar je jezelf in voorstelt. Of je mag natuurlijk een collage maken van de beste flaters van je beste vriendin en dat uploaden.

Geen zin in Blind Date? Doe aan yoga met Ingeborg!

Holebi's in Blind Date

Ook belangrijk: je moet op een gegeven moment, tussen november en januari, wel kunnen vrijmaken voor de opnames en een paar dagen vakantie. Toch even checken voor je iemand blind inschrijft, met andere woorden. En ja, bij Blind Date zijn ze ook op zoek naar holebi's! De enige voorwaarde is: tussen de 8 en de 88 zijn. Al zouden we opletten met je neefje van 17 in te schrijven.

Lees meer