Meghan Markle's neef gaat meedoen in 'The Royal World', een bizarre realityshow

De relatie tussen Meghan Markle en haar familie is al niet fantastische en iets zegt ons dat het nieuws van haar neef de situatie niet zal verbeteren Want Tyler Dooley, de neef van de gravin van Sussex, gaat meedoen aan een realityshow, gebaseerd op zijn beperkte royale connectie.

Je zal maar Meghan Markle zijn: de voormalige Amerikaanse actrice is nog niet half terug van haar huwelijksreis met prins Harry en ze mag zich alweer zorgen maken over haar familie. Haar neef, Tyler Dooley, zal namelijk deel uitmaken van de cast van een realityshow. Geen Temptation Island-toestand, maar eentje die zich richt op zijn koninklijke connectie.

Dit is de ouderwetse titel die Meghan kreeg bij haar huwelijk.

The Royal World

Volgens Entertainment Today zal The Royal World (zo heet de realityshow) een reeks "jonge Engelse royals en aristocraten gedurende de zomer volgen op het Engelse platteland. Daar zullen ze leven als monarchen en de superelite terwijl de camera's lopen." Tyler is de enige van de cast die Amerikaan is. Daar heeft hij trouwens momenteel een cannabisbedrijfje, Royal Grown. Eén van zijn specialiteiten? De Markle Sparkle.

Dit zijn 7 dingen die je nog niet wist over Meghan Markle.

De 25-jaar oude Tyler is de zoon van Tracy Dooley en de halfbroer van Meghan, Thomas Markle jr. Hij had het al regelmatig over Meghan met de populaire Britse pers en ging zelfs live op de ochtendshow Good Morning Britain om te zeggen dat hij uitgenodigd was op het huwelijk van Meghan en Harry. Dat bleek niet waar te zijn, maar het heeft Dooley wel een rolletje in de show opgeleverd.

Familie van Meghan Markle

In Good Morning Britain liet hij ook meteen weten dat de laatste keer dat hij Meghan zag, ongeveer drie jaar geleden was. Veel losser dan dat kan de familieband niet worden, of Meghan het erg vindt dat haar neef de familiegeheimen prijsgeeft op tv, valt te betwijfelen.

Lees meer