'Mary Poppins Returns' lost nieuwe teaser waarin we al een nieuw nummer horen

Binnenkort komt de langverwachte sequel van 'Mary Poppins' in de zalen. Daarom deelde Disney een nieuwe teaser, die vooral interessant is omdat er voor de eerste keer een van de nieuwe nummers te horen is. 

Het belooft een mooie kerstperiode te worden, want deze winter komt de sequel van Mary Poppins, Mary Poppins Returns, in de zalen. De officiële trailer kwam een tijdje geleden al uit, maar nu is er een nieuwe teaser die een tipje van de sluier opgelicht over de nieuwe muziek die in de film te horen zal zijn.

Mary Poppins Returns

De nieuwe film rond kinderjuf Mary Poppins is - in tegenstelling tot vele andere Disneyhelden die terugkeren - geen remake. Het is een sequel, een vervolg op de originele film.

In Mary Poppins Returns zullen we dus Jane (Emily Mortimer) en Michael Banks (Ben Whishaw) terugzien. In de originele Disneyfilm uit 1964 waren het nog kinderen, maar ondertussen zijn zij volwassen geworden en heeft Michael zelf al drie kinderen. Wanneer hij het, na het overlijden van zijn vrouw en de moeder van zijn kinderen, moeilijk krijgt, komt Mary Poppins (Emily Blunt) terug om een handje te helpen.

Nieuwe nummers

Bij een nieuwe film horen natuurlijk ook nieuwe nummers, zeker wanneer het om een Disneyfilm gaat. De titels van die nieuwe nummers kregen we al cadeau van Disney, maar nu krijgen we ook voor de eerste keer een van die nummers gedeeltelijk te horen. We zullen dus geen Supercalifragilisticexpialidocious of A Spoon Full Of Sugar horen, maar gloednieuwe nummers. Al zullen die wel een belletje doen rinkelen.

Hoofdrolspeelster - en Mary Poppins van dienst - Emily Blunt liet al weten dat de nummers herkenbaar zullen aanvoelen. "Ik denk dat deze nummers, ook al heb je ze nog niet eerder gehoord, vertrouwd aanvoelen en da's altijd een teken van een goed nummer. Wanneer je het gevoel hebt dat je het al eens gehoord hebt en je beseft dat dat niet zo is, maar dat het zo goed is dat het een toch een gevoelige snaar raakt in jezelf."

Het nummer dat in de trailer te horen is, is Could You Imagine That. Een nummer dat voor de doorwinterde Mary Poppins-fan zeker wel herkenbaar in de oren klinkt. Mary Poppins Returns belooft dus een mooi vervolg te worden op de originele film, die ondertussen al 54 jaar geleden uitkwam.

Bekijk hier de nieuwste teaser voor Mary Poppins Returns:

 

Mary Poppins Returns komt uit op 19 december 2018, maar hier kan je de originele film terugvinden.

Lees meer