Komt er straks een 'FC De Kampioenen'-marathon van 24 uur in de cinema?

De kans is groot dat er binnenkort een 'FC De Kampioenen'-marathon te zien zal zijn in de cinema. Een fan stelde dit namelijk voor op Twitter, waarna de zender Eén zich in het gesprek mengde. En nu lijkt de 'FC De Kampioenen'-marathon wel heel dichtbij.

Je hebt alle afleveringen waarschijnlijk al (meermaals) gezien, maar binnenkort kan je misschien 24 uur lang naar FC De Kampioenen kijken. En jij kan zelf zorgen dat dat mogelijk wordt.

5.000 retweets

Het FC De Kampioenen-fanprofiel Fernand Costermans tweette enkele dagen geleden de oproep om 24 uur lang FC De Kampioenen uit te zenden. "Hoeveel retweets voor 24 uur FC De Kampioenen-marathon in een bioscoopzaal?". Het bericht kreeg al heel wat retweets, maar de bal ging pas echt aan het rollen toen de zender Eén, die FC De Kampioenen al jarenlang uitzendt, zich in de discussie moeide.

"We gaan ervoor!", klonk het. "5.000 retweets en we hebben een deal!" Ondertussen heeft de originele tweet van Fernand Costermans meer dan 2.500 retweets en zijn we dus al halfweg om de marathon te laten gebeuren. Want Eén liet al weten aan VRT NWS dat ze het serieus menen. "Er zijn nog geen concrete plannen, maar als de 5.000 retweets bereikt worden, gaan we meteen over tot actie."

Zou jij voor een marathon van FC De Kampioenen afzakken naar de cinema? Of je kan natuurlijk zelf je eigen marathon houden met deze box.

Lees meer