Tokio Hotel komt terug én naar België

Tokio Hotel, de band rond de tweelingbroers Bill en Tom Kaulitz komt terug. Volgend jaar gaat de band opnieuw toeren en daarbij zullen ze ook halt houden in ons land! Wie de Duitse groep live aan het werk wil zien, kan vanaf 6 november tickets kopen. 

Voel je die inner-emo in jezelf al weer naar boven komen? Da's normaal, want Tokio Hotel, zowat de hotste band uit de nillies, komt terug. De band rond de broers Kaulitz kondigde vandaag aan dat ze opnieuw op wereldtournee zullen gaan. En daarbij zullen ze halt houden in ons land.

15 jaar Tokio Hotel

Met de nieuwe tour wil Tokio Hotel vieren dat ze vijftien jaar op de planken staan. Ja, echt waar vijftien jaar. Hun grootste hit Durch Den Monsun kwam uit in het jaar 2005 en is dus ook al veertien jaar oud. Voelen jullie je plots ook zo oud?

Samen met de nieuwe tour zal er nieuw werk van de Duitse band gelanceerd worden. Het optreden zal zo een samensmelting worden van oude nummers en nieuw werk en zal volgens de band zelf grote verrassingen inhouden "vooral voor fans van het eerste uur".

1 mei 2019

Tokio Hotel zal in ons land neerstrijken op 1 mei 2019. Het optreden zal door gaan in de Ancienne Belgique in Brussel. De ticketverkoop gaat van start op 6 november om 10 uur en je kan je tickets hier kopen.

Met deze post op Facebook maakte Tokio Hotel de nieuwe tour bekend:

Lees meer