Donald Glover en Rihanna zullen binnenkort samen te zien zijn in een film: eerste trailer gelekt

Rihanna en Donald Glover zullen binnenkort hun krachten bundelen in de film 'Guava Island'. Veel is er over die film nog niet geweten, maar er is nu wel een trailer opgedoken op het PHAROS festival in Nieuw-Zeeland, dat Donald Glover zelf organiseert.

Enkele maanden geleden waren er geruchten dat Rihanna en Donald Glover samen aan een projectje aan het werken waren. De twee werden toen namelijk samen gespot in Cuba. En nu is daar eindelijk het product van te zien.

Guava Island

In de film die Guava Island heet, spelen Donald Glover en Rihanna een koppel. Maar uiteraard zal muziek een belangrijke rol spelen in de film. Rihanna is uiteraard een zangeres en Donald Glover haalde eerder dit jaar een monsterhit met This Is America onder zijn alter ego Childish Gambino.

In de trailer krijgen we nog niet veel informatie over het verhaal, al horen we Donald Glover wel het volgende zeggen: "We leven in het paradijs, maar niemand van ons heeft de tijd of de middelen om hier te leven." De film is geregisseerd door Hiro Murai, die ook de clip van This Is America verzorgde voor Childish Gambino/Donald Glover. Naast Rihanna en Donald Glover zullen ook Letitia Wright, bekend van haar rol in Black Panther, en Nonso Anozie, die eerder al te zien was in Game of Thrones, te zien zijn in de film. Wanneer Guava Island in de zalen komt is nog niet geweten.

Bekijk hieronder de - slecht gefilmde - beelden van de trailer:

Lees meer