Justin en Hailey Bieber laten New York achter zich en verhuizen ... klaar voor een gezinnetje?

Het gaat snel voor Justin Bieber en zn kersverse vrouw Hailey. De zanger is met z'n vrouw klaar voor de volgende stap en heeft z'n boeltje uit New York verhuisd. De twee zouden naar een veel grotere ruimte verhuisd zijn in Biebers eigen land, Canada.

Hailey Bieber (vroeger Baldwin) en haar man Justin Bieber hebben geen tijd te verliezen. Dat bleek al uit hun wervelwindromance en snelle (lees er hier alles over) huwelijk, maar nu gaan de twee ook nog eens verhuizen. Of tenminste: het ziet ernaar uit dat de Biebs en vrouwlief al verhuisd zijn ... naar Canada.

Waterloo

De keuze voor Canada ligt behoorlijk voor de hand: Justin Bieber is afkomstig uit het Noord-Amerikaanse land, de gezondheidszorg is er beter en ze hebben er meer ruimte. Want de Biebs en co gaan niet in een stad in Canada wonen, nee, het worden de bossen voor de twee.

Volgens verschillende Amerikaanse media is Bieber namelijk naar Waterloo, Ontario verhuisd. Da's anderhalf uur van de dichtsbijzijnde grote stad, Toronto. Da's geen uitzondering in Canda, de afstanden zijn er sowieso groter, maar 't is een hele grote stap van New York, de stad waar je op elke hoek een frappucino kan halen, en Waterloo.

Baby Bieber?

Maar volgens de 'vakpers' zijn er ook goede redenen voor de verhuis. Het gezin Bieber wil namelijk graag snel aan kinderen beginnen. Je zou kunnen zeggen dat de twee elkaar nauwelijks kennen, maar ze zijn intussen ook alweer getrouwd, dus tijd is iets dat hen duidelijk weinig boeit.

Het koppel deelde ook op sociale media al een paar glimpen van hun nieuwste stulpje. Je kan hier Bieber al zien genieten in de bossen, bijvoorbeeld.

En hier is nog een leuke thanksgivingfoto van de twee tortelduifjes!