Lindsay Lohan reageert op haar eigen manier op de 'Mean Girls'-clip van Ariana Grande

Voor de videoclip van 'Thank u, next' heeft Ariana Grande haar inspiratie gehaald bij films uit de nillies. Een van die films is 'Mean Girls', de film waarin Lindsay Lohan een van de hoofdrollen speelde. Hoewel Jonathan Bennett (Aaron Samuels) werd gevraagd voor de clip, kreeg Lindsay Lohan geen uitnodiging. En daar is ze, om het zacht uit te drukken, niet zo tevreden mee. 

We zitten er met z'n allen toch wel hard naar uit te kijken: de videoclip van Thank u, next van Ariana Grande. Die zou volgens bronnen van TMZ uitkomen op vrijdag 30 november. Verschillende celebrities gaven al aan dat ze uitkeken naar de videoclip, maar eentje is toch vooral bitter omdat ze zelf geen rolletje kreeg.

Thank u, next

De clip van Thank u, next zal vol zitten van verwijzingen naar populaire films uit de nillies. Zo zal de clip verwijzen naar Bring It On, 13 Going On 30, Legally Blonde en Mean Girls. Allemaal klassiekers in het meisjesfilmrek.

Voor die verwijzingen heeft Ariana Grande kosten noch moeite gespaard. Zo werden de sets uit de films nagemaakt, kreeg Ariana voor elke rol een aangepast kapsel en duiken er zelfs acteurs uit de originele films op. Maar één actrice zal alvast niet te zien zijn en daar is ze niet zo blij mee.

"Maar één Lindsay Lohan"

Lindsay Lohan, die in Mean Girls de rol van Cady speelde, wordt in de clip van Ariana Grande vervangen door Elizabeth Gillies. De actrice ziet er in de eerste foto's alvast uit als de verloren tweelingzus van Lindsay, maar Lindsay had toch liever zelf meegedaan.

Om dat duidelijk te maken, postte Lindsay Lohan een selfie op Instagram. Daarbij postte ze het volgende: "Er is geen Lindsay Lohan zoals de echte Lindsay Lohan". Het kon dan nog om toeval gaan, maar daarna verduidelijkte Lindsay dat het wel degelijk ging over de clip van Ariana Grande. "Maar ik ben zo geflatteerd dat Ariana Grande zoveel van Mean Girls houdt." De laatste woorden maken het geheel af: "Ik hou van Dynasty." Daarmee verwijst Lindsay naar de actrice Elizabeth Gillies, die meespeelt in Dynasty en Cady zal spelen in de clip van Thank u, next. Over het algemeen een vriendelijke post dus, maar toch met een redelijke portie shade.

Bekijk hier de Instagrampost van Lindsay Lohan:

Zin gekregen om Mean Girls nog een keertje te herbekijken? Dan vind je hier de DVD.

Lees meer