Dick Van Dyke (92) zet Piers Morgan grandioos op z'n plaats nadat die met z'n naam lachte

Dick Van Dyke is een van de meest legendarische acteurs ter wereld, maar hij is nog steeds niet afgeschreven. Dat bewees hij nog maar eens door zijn reactie op Piers Morgan die lachte met z'n naam. 

Tweeënnegentig is hij, Dick Van Dyke, maar hij heeft nog maar eens bewezen dat leeftijds niets anders is dan een nummer. Op Twitter zette hij namelijk op meesterlijke wijze Piers Morgan op z'n plaats nadat die het nodig vond om te lachen met z'n naam.

Richard Van Non-Binary-Gender-Fluid

Piers Morgan postte een foto van hem samen met Dick Van Dyke op Twitter. Bij deze foto plaatste hij de volgende boodschap. "Beeld je in dat je in dit tijdperk Dick Van Dyke heet? Arme man. Hij zal zijn naam moeten veranderen in Richard Van Non-Binary-Gender-Fluid." Een grappig bedoelde post dus van de Britse journalist en presentator, maar die viel niet in goede aarde bij Dick Van Dyke zelf (en de LGBTQ-gemeenschap).

The man, the myth, de schoorsteenveger reageerde daarom zelf op de tweet van Piers Morgan. Hij had zelfs geen woorden nodig om uit te drukken hoe grappig hij het mopje van Piers Morgan vond. Met een foto van zichzelf uit de reeks Diagnosis Murder maakte hij z'n gevoel meer dan duidelijk. Want hij mag dan wel 92 jaar oud zijn, Dick Van Dyke weet nog steeds als geen ander hoe hij iemand de mond moet snoeren.

Mary Poppins Returns

Binnenkort is Dick Van Dyke te zien in de film Mary Poppins Returns, het vervolg op de originele Disney-klassieker Mary Poppins. Van Dyke is de enige acteur uit de eerste film die terugkeert in dit vervolg.

Dick Van Dyke zal in Mary Poppins Returns de rol van Mr. Dawes Jr. spelen. Zo zal hij dus de zoon spelen van Mr. Dawes Senior, de tweede rol die hij had in Mary Poppins, naast die van schoorsteenveger Bert. Voor de rol van Mr. Dawes Senior moest hij Disney in 1964 omkopen, deze keer vond Disney het een eer om de ancien in hun film te hebben.

Lees meer