'Call Me By Your Name' krijgt naast een tweede film ook een nieuw boek

'Call Me By Your Name' krijgt naast een tweede film ook een tweede boek. Dat heeft André Aciman, de auteur van het eerste boek, laten weten op Twitter. Fans van Elio en Oliver hebben dus nog iets om naar uit te kijken!

Dat Call Me By Your Name een prachtige film is, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Maar de film is natuurlijk gebaseerd op het gelijknamige boek van André Aciman uit 2007. En nu, meer dan 10 jaar later, werkt hij aan een vervolg.

Sequel

Er deden al een tijdje geruchten de ronde over een tweede boek van Call Me By Your Name. Dat had ermee te maken dat de tweede film al enkele maanden geleden aangekondigd werd. Het eerste boek was in de film nog niet volledig uitverteld, maar om van die laatste pagina's een volledig nieuwe film te maken, moest er dan wel afgeweken worden van het boek.

Maar dat zal nu dus misschien niet nodig zijn. Want de auteur laat op meesterlijke wijze weten dat hij wel degelijk aan het schrijven is aan een vervolg op Call Me By Your Name. "Ik hou van het idee van een sequel van Call Me By Your Name. In feite ben ik er een aan het schrijven."

Wanneer het boek uitkomt en hoe het zal heten, is nog niet geweten. Al is dit onze warme oproep om het vervolg op Call Me By Your Name simpelweg And I Will Call You By Mine te noemen.

© Giphy

Lees meer