'Epic Rap Battles of History' is terug met een epische battle tussen Elon Musk en Mark Zuckerberg

Na een pauze van bijna twee jaar is 'Epic Rap Battles of History' terug. Dat doen ze met een bonus battle tussen Elon Musk en Mark Zuckerberg. Het nieuwe seizoen komt er volgend jaar aan. Wie je dan tegen elkaar zal zien rappen, kan je nu beslissen.

Een van de meest populaire reeksen op YouTube is terug. Epic Rap Battles of History, de reeks waarin twee groten der aarde het al rappend tegen elkaar opnieuw krijgt een zesde seizoen. Dat seizoen zal volgend jaar verschijnen op YouTube, maar we kregen al een bonusvideo waarin Elon Musk en Mark Zuckerberg de rap battle aangaan.

Epic Rap Battles of History

Je kent ze waarschijnlijk nog wel van vroeger, de Epic Rap Battles of History. Populaire video's waren onder andere de rap battle tussen Donald Trump en Hillary Clinton, maar er waren ook battles tussen Bill Gates en Steve Jobs en uiteraard de iconische rap battle tussen Darth Vader en Adolf Hitler. Die later nog een deel twee en deel drie kreeg.

Maar in januari 2017 kondigde het YouTubeprofiel aan dat ze een break gingen nemen. Dit werd uiteindelijk een break van bijna twee jaar. Nu is het profiel helemaal terug met een rap battle tussen Elon Musk en Mark Zuckerberg. En uiteraard worden alle schandalen van de twee boven gehaald.

Bekijk hier de rap battle tussen Elon Musk en Mark Zuckerberg:

 

Lees meer