'Callboys' lost eerste beelden van het tweede seizoen

'Callboys' komt volgend jaar terug met een tweede seizoen en daarvan heet VIER nu de eerste beelden gelost. Daarin leren we dat het nieuwe seizoen gepland staat voor 2019. En we komen ook te weten dat, zoals verwacht, Jeremy Vleugels de nieuwe Jay wordt. Verder belooft het vooral opnieuw een geweldig seizoen te worden. Vol geschifte momenten en heerlijke quotes. 

"De M van mij is de W van wij". Ja, ze zijn weer helemaal terug, met hun geweldige quotes, hun vreemde gebeurtenissen en hun bedenkelijke werkomstandigheden. Maar ook een nieuw lid. Jeremy Vleugels neemt de fakkel over van zijn broer Jay. Aan die vlecht moet hij nog even werken, maar voor de rest lijkt het duidelijk: Jay Vleugels is alive and kicking.

2019

Het tweede seizoen van Callboys staat gepland voor 2019. Een precieze datum is er nog niet, maar aangezien we nu al de eerste beelden gekregen hebben, lijkt het logischer dat de reeks gepland staat voor het eerste deel van het jaar, dan voor het tweede.

Op dit moment wordt het eerste seizoen heruitgezonden. Van die heruitzending staat vanavond de laatste aflevering gepland. Wie deze afleveringen gemist heeft, kan op vier.be tijdelijk alle afleveringen terugvinden.

Bekijk hier de eerste beelden van het tweede seizoen van Callboys:

Lees meer