Oscar and the Wolf volgend jaar op Lokerse Feesten en Cactusfestival

Oscar and the Wolf gaat volgend jaar Cactusfestival openen en de Lokerse Feesten afsluiten. Afspraak op respectievelijk 5 juli en 11 augustus 2019.

Oscar and the Wolf is headliner op Cactusfestival 2019 en op de Lokerse Feesten 2019, dat kondigde hij zelf aan op Twitter.

In september loste Oscar and the Wolf de nieuwe single On Fire, een aanstekelijke song met de typische, dromerige Max Colombie-vibe, en niet veel later gaf hij twee Sportpaleis-optredens. Ook stond hij dit jaar te pronken op Pukkelpop. Onze recensie van dat concert lees je hier.

On Fire is trouwens de eerste Oscar and the Wolf-single van het jaar die niet op z'n tweede album 'Infinity'staat.

(Dit is de voorlopige line-up van Down The Rabbit Hole festival 2019.)

Nationale en internationale carrière

Max Colombie heeft een glorieuze festivalzomer achter de rug met adembenemende concerten op onder andere Pukkelpop, Werchter Boutique en Pinkpop dichtbij huis. Hij stond zelfs op Main Square Festival en Sziget in respectievelijk Frankrijk en Hongarije.

(Lees hier wat we tot nu toe al weten over Balaton Sound 2019.)

Mooie vooruitzichten

De 38ste editie van Cactusfestival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli 2019. Oscar and the Wolf zal de openingsdag afsluiten in het Minnewaterpark. De ticketverkoop start zaterdag 15 december om 10 uur. De organisatie zal binnenkort nog meer namen lossen.

De Lokerse Feesten gaan door van 2 tot 11 augustus 2019. Max Colombie en de zijnen zullen het festival afsluiten op zondag 11 augustus 2019. Tickets zijn hier beschikbaar.

(Hoe zwaar vrouwen ondervertegenwoordigd zijn op de festivalpodia lees je hier.)

Lees meer