GMGroup is op zoek naar een gedreven Senior Accountmanager

Heb jij de overtuigingskracht om aan iemand zelfs je lege kom ontbijtgranen te verkopen? Ben je een netwerker in hart en nieren? Ben je vertrouwd met social video, digitale marketing, sociale media en native advertising? Dan is deze job misschien wel iets voor jou! GMGroup is namelijk op zoek naar een gedreven Senior Accountmanager.

The challenge?

Als accountmanager ben jij hét salesgezicht van GMGroup. Je hebt al een mooie contactenlijst en bouwt die graag verder uit. Je netwerk kan nooit groot genoeg zijn. Verder weet je je klanten moeiteloos te overtuigen om hun communicatie via onze kanalen te laten verlopen. Ook via de telefoon kan jij (nieuwe) klanten overhalen om met ons samen te werken. Je staat in voor de commercialisatie en je adviseert je klanten bij het uitwerken van een digitaal marketingplan.

Als accountmanager kan je je uiteraard goed inleven in de wereld van je klanten, en je denkt dan ook creatief en resultaatgericht mee over hun campagnes. Je voegt de daad bij het woord en kan moeiteloos projecten van verschillende klanten tegelijk opvolgen. En de communicatie? Die verloopt zeer vlot via jou, of course.

What does it take?

Naast het feit dat jij een dynamisch en proactief persoon bent, ben je ook zeer commercieel gedreven én tegelijk ontzettend leergierig. Een gezonde werkmentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn je troeven. Je beschikt over een bachelordiploma of hebt al een pak ervaring én je bent op korte termijn beschikbaar.

What to expect?

Binnen GMGroup kom je terecht in een jong en ambitieus team dat samen met jou het verschil wil maken en verder wil groeien. Een ultramoderne werkplek (MeetDistrict) in de Ghelamco Arena in Gent wordt je uitvalsbasis.

Voor je gedreven inzet, krijg jij van ons in ruil een boeiende en afwisselende salesfunctie. Je leert ontzettend veel bij over video, online adverteren en het bedenken van socialmediastrategieën.

Klinkt dit als de job van je dromen? Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief en cv door naar vacature@gmgroup.be Good luck! En hopelijk tot snel.