'De Mol' komt eraan: dit is waar de "weet niets"-posters naar verwijzen

De laatste week verschenen er overal posters met de namen van oud-mollen gevolgd door "weet niets". Deze posters verwezen wel degelijk ergens naar en die website is nu gevonden.

"Magda weet niets", "Hugo weet niets", "Marc weet niets", "Gilles weet niets", "Eline weet niets", "Pieter weet niets", de afgelopen week verschenen er in het hele land affiches met de namen van de oud-mollen, gevolgd door "weet niets". Wat ze betekenden, wist niemand. Tot nu.

jijweetniets.be

Niet alleen de oud-mollen weten niets, ook wij weten natuurlijk niets. Maar wie naar de website www.jijweetniets.be surft weet toch wel iets. Op die website staat er namelijk een aftelklok die op dit moment nog iets minder dan vier dagen bedraagt.

De klok telt af naar donderdag 21 februari om 16 uur. Op dat moment zullen we dus waarschijnlijk een eerste trailer of startdatum krijgen. Op dezelfde site speelt er ook een mysterieus filmpje, dat niet meer lijkt te zijn dan ruis. Maar, zoals we eerder al zagen, is ruis nooit echt ruis bij De Mol en valt er daar dus waarschijnlijk ook nog een tip in te vinden. Wie doet een poging?

Over het hele land doken deze vreemde posters op, nu weten we waarom:

VIER lanceerde ook deze video:

Wil je op de hoogte blijven van alle tips en info over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep.

Lees meer