The Jonas Brothers gaan na zes jaar nieuwe muziek maken

The Jonas Brothers zijn terug van weggeweest. De drie broers zullen dit jaar nog nieuwe muziek uitbrengen en het proces van hun reünie vastleggen in een documentaire. Ons tienerhartje maakt alvast een sprongetje!

Haal die doos met Joepieposters maar van de zolder, want jouw favoriete hotties uit de nillies komen terug! Nick, Joe en Kevin, die we uiteraard beter kennen als The Jonas Brothers, zijn namelijk aan het werken aan nieuwe muziek. In 2013 ging het trio uit elkaar, maar de broers bleven close dus kon een comeback eigenlijk niet uitblijven.

The Jonas Brothers

The Jonas Brothers ontstonden in 2005 toen de broers amper achttien, zestien en dertien jaar oud waren. Ze werden immens populair en kregen zelfs hun eigen reeks op Disney Channel. Maar na acht jaar touren, gingen de broers hun eigen weg.

Kevin ging voor een leven in de onbekendheid. Hij trouwde in 2007 al met zijn vriendin Danielle Deleasa. Het feit dat Kevin zo snel trouwde had er waarschijnlijk mee te maken dat de jongens alle drie een purity ring droegen. Da's een ring waarmee ze beloven dat ze geen seks zullen hebben voor het huwelijk. Kevin trouwde dus op z'n twintigste al met z'n vriendin en is ondertussen ook al de vader van twee kinderen. Joe Jonas werd de frontman van de band DNCE die een monsterhit scoorde met Cake By The Ocean. Hij is ondertussen verloofd met Game of Thrones-actrice Sophie Turner. Maar ook de laatste Jonas Brother, Nick, heeft niet stilgezeten. Hij startte een solocarrière en scoorde enkele hits. Hij trouwde enkele weken geleden met de Indische actrice Priyanka Chopra.

Comeback

Maar na zes jaar hun eigen weg te gaan, is het tijd voor een reünie van onze favoriete broers. The Jonas Brothers zullen dit jaar nog nieuwe muziek uitbrengen en een documentaire over deze reünie. Daarvoor zijn de broers samengekomen in Londen.

We krijgen dus al zeker een nieuw album en een documentaire. Maar wij beginnen ook alvast te dromen van een wereldtour waarbij we onze jeugdidolen nog eens aan het werk kunnen zien.

Lees meer