Francesca Vanthielen krijgt rol in 'Thuis'

Francesca Vanthielen was jarenlang een van dé gezichten van VTM, maar ze ruilt nu de commerciële zender in voor de openbare omroep. Vanthielen krijgt een rol in 'Thuis' en zal eind dit seizoen al te zien zijn in de Vlaamse soap.

"Ik heb een interessante gastrol in Thuis te pakken", zegt Francesca Vanthielen in Dag Allemaal. "Vooral het feit dat ik naast Leah Thys, die Marianne speelt, op de set kan staan, is iets om naar uit te kijken. Zo is voor mij de cirkel rond, want Leah heeft mij destijds enorm geholpen bij mijn auditie aan de Mountview Theatre School in Londen. Straks spelen we dus opnieuw samen in Thuis."

Welke rol krijgt Francesca Vanthielen in Thuis?

Over de inhoud van haar rol willen zowel de actrice als de makers van Thuis uiteraard nog niets lossen. "We zijn uiteraard blij om haar te mogen verwelkomen als Thuis-collega", blijft producer Hans Roggen op de vlakte in de reactie op de site van VRT.

Francesca Vanthielen was in het verleden als actrice onder andere te zien in Licht, Wittekerke, LouisLouise en Aspe. Daarnaast presenteerde ze onder andere Sterren op de Dansvloer. In 2014 zwoer ze het televisiewerk af, maar daar komt nu dus verandering in.

Lees meer