'Temptation Island' lost eerste beelden van de vijandige confrontatie met de verleiders

Morgen is het weer tijd voor 'Temptation Island' en het belooft opnieuw een hilarische aflevering te worden. VIJF loste al een eerste teaser met beelden van de confrontatie tussen de mannen en de verleiders en dat wordt dus weer een reeks dreigementen van de bovenste plank.

Ze waren er vorige week al helemaal klaar voor, maar bleven toen op hun honger zitten. Maar deze week krijgen de mannen van Temptation Island eindelijk bezoek van de verleiders die hun vriendinnen het hof proberen te maken.

Op hun paasbest

Voor de confrontatie met de verleiders halen de mannen alles uit de kast. Heikki zorgt ervoor dat z'n kuif zo stijf staat dat hij de verleiders eraan kan spiezen en Sidney spuit even een halve fles parfum leeg, mogelijk in een poging om de verleiders te bedwelmen.

Heikki laat ook weten dat als de verleiders "onrespectvol over ons Milou praten er iemand tussen zal moeten komen". Sterke dreigementen van de matige spierbundel uit de Kempen, die zich die woorden misschien zal beklagen wanneer hij kleerkasten als Timone en Giorgio voor z'n neus krijgt.

"Je hebt geen haar, man"

En dan arriveren de verleiders, voorzien van fakkels, zodat ze meteen de hele villa in de fik kunnen steken. Dat laatste doen ze gelukkig niet (of het zit gewoon niet in de teaser), maar ze hebben wel weer hun beste oneliners bij. En hoewel Rick probeert om de mannen te kalmeren door te beklemtonen dat ze in het "land van de glimlach" zijn, houden de verleiders zich niet in. Jietse beweerde dat "ons Milou" hem nu al haar Temptation noemt, waarop Heikki hem prompt een snotneus noemt. Gaetan noemt Roger dan weer in z'n eigen woorden de AliExpress-versie van zichzelf en Sidney en Timone tonen elkaar hun spierballen.

Tijdens de confrontatie zien we vooral hoe Sidney door kleren en petten heen kan kijken. Hij heeft namelijk een fenomenale burn klaar voor zijn pettentweelingbroer Timone. "Jij hebt geen haar, man". Hoe hij dat kan zien met een pet op het hoofd van Timone is ons een raadsel, maar het tekort aan haar van de spierbundel stelt Sidney toch gerust dat hij geen kans maakt bij zijn Demi (de échte Demi voor alle duidelijkheid).

Bekijk hier de teaser voor de derde aflevering van Temptation Island:

Lees meer