'F.C. De Kampioenen' is op zoek naar 500 figuranten voor nieuwe film

De vierde film van 'F.C. De Kampioenen' wordt momenteel opgenomen en voor die film zijn de makers nog op zoek naar heel wat figuranten. Wie altijd al eens aan de zijde van Baltasar Boma, Pascalleke of Marcske had willen schitteren, maakt nu grote kans om die droom waar te maken, want ze zoeken maar liefst 500 figuranten.

Heb jij altijd al eens willen figureren in je favoriete programma? Dan is dit je moment. Want F.C. De Kampioenen is voor de vierde film, Viva Boma, op zoek naar 500 figuranten.

Aalst Carnaval

De figuranten zullen in de film allemaal dezelfde rol spelen, namelijk die van een bezoeker van Aalst Carnaval. Er wordt gezocht naar bezoekers van zowat alle leeftijden tussen 18 en 100 jaar.

De opnames gaan door in - waar anders? - Aalst en zullen plaatsvinden van 8 april tot en met 11 april. Wie wil deelnemen op een van deze dagen zal wel vroeg uit de veren moeten, want de opnames beginnen al om 6.30 uur in de ochtend en het einduur staat gepland voor 18.00 uur. Een lange dag dus, maar wel een dag op de set van je dromen.

Er is geen vergoeding voor de figuratie, maar je kan wel deelnemen aan een tombola waarbij je naast gadgets van F.C. De Kampioenen ook VIP-tickets voor de avant-première kan winnen. Zie je het zitten om te figureren in de film, dan kan je je hier aanmelden.

Nog altijd populair

F.C. De Kampioenen is nog altijd razend populair. Dat werd onlangs nog eens superduidelijk toen op Twitter de vraag werd gesteld of er eens een marathon van 24 uur georganiseerd kon worden van de reeks rond de meest belabberde voetbalploeg van het land.

Nadat de tweet in sneltempo 5.000 retweets verzamelde, kon de VRT niet anders dan dit evenement écht te organiseren. Voor die marathon zijn er nog steeds enkele tickets verkrijgbaar. Deze vind je hier.

Lees meer