'Temptation Island' lost teaser voor het eerste kampvuur en die belooft drama

'Temptation Island' is al enkele weken ver, dus krijgen de koppels deze week voor de eerste keer hun partner te zien op een kampvuur. Zoals gewoonlijk werden de meest suggestieve beelden geselecteerd waardoor het hoofd van de koppels weer aan het tollen kan gaan. En dat vraagt natuurlijk om een portie drama. 

Deze week is het al tijd voor de vierde aflevering van Temptation Island en dat betekent tijd voor het eerste kampvuur. Met strategisch gekozen fragmenten zal het vertrouwen van de koppels getest worden en dat belooft naar goede gewoonte weer heerlijk dramatisch te worden.

"Deems"

Demi, die het in de eerste aflevering al moeilijk had met het feit dat ze een naamgenote heeft onder de verleidsters, krijgt op het kampvuur beelden te zien van haar vriend Sidney. Op de beelden is te zien hoe hij "als een hondje" achter "de andere Demi" loopt en haar tot overmaat van ramp zelfs "Deems" noemt.

En het is vooral dat laatste dat Demi dwars lijkt te zitten, want zij is de enige Deems, verleidster Demi is maar een andere Demi. Uit het fragment is verder te merken dat ook de andere dames niet echt tevreden zijn met hun beelden. Zo hoor je Rodanya zelfs zeggen dat Sidney de sterkste is van de vier mannen. Dat beloven dus heftige beelden te worden voor de vier dames.

Bekijk hier de teaser voor Temptation Island aflevering 4:

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Word dan lid van onze facebookgroep.

Lees meer