'The Walking Dead' krijgt nieuwe spin-off serie

'The Walking Dead' is een van de populairste series. Sinds 2015 bestaat er al de spin-off 'Fear The Walking Dead'. De originele reeks is aan een negende seizoen bezig en de spin-off heeft al vier seizoenen op de teller. Maar nu wordt er een tweede spin-off van de serie aangekondigd.

The Walking Dead zag het daglicht in 2010 en Fear The Walking Dead in 2015. De Amerikaanse entertainmentwebsite Deadline laat nu weten dat er nog een tweede spin-off van The Walking Dead komt.

Televisiezender AMC meldt dat de nieuwe reeks momenteel al in productie is. "We zijn niet op een podium waar we plannen voor de première gaan aankondigen", klinkt het. "Maar we hebben creatieve mensen ingehuurd die creatieve verhalen hebben gepitcht voor een nieuwe serie. We voelen ons ontzettend goed over ontwikkeling van die serie."

Er is verder nog niets bekend over de plot van de nieuwe reeks of over een releasedatum. Fear the Walking Dead begon bijvoorbeeld als een prequel, maar lijkt nu veel meer ingewikkeld te zijn in het verhaal van de originele serie.

Meer weten? Lees hier ons interview met The Walking Dead-nieuwkomers Dan Fogler en Eleanor Matsuura.

Lees meer