'Blind Getrouwd'-mannen gaan nieuwe tactiek toepassen

De 'Blind Getrouwd'-koppels wonen nu een week samen in hun nieuw appartement en ze beginnen constant aan elkaars continue aanwezigheid te wennen. Sommigen onder hen (vooral de dames) blijven echter twijfelen en piekeren. Daarom hebben Victor, Joris en Stijn een verrassing voor hun echtgenotes.

Victor voelt zich steeds beter bij Line. Daarom zet hij een ontbijt voor haar klaar met een lief briefje. Maar die arme Line wordt verteerd door twijfels. "Gaat die fysieke klik nog komen?", vraagt ze zich wanhopig af. "Wanneer? En kan ik dat misschien zelf wat versnellen?" Het echtpaar zal langsgaan bij expert Wim Slabbinck voor advies.

(Blind Getrouwd lijkt in Australië meer op Temptation Island.)

Line en Victor in hun liefdesnestje:

Het ontbijt en het lieve briefje:

Joke en Stijn

Joke is erg gelukkig met Stijn, maar ook zij maakt zich zorgen. Ze vertrouwt aan een vriendin toe dat het haar dwarszit dat ze nog geen gevoelens heeft voor Stijn. Die heeft dan weer een keileuke verrassing voor zijn vrouw: een avondje uit. Hij roept de hulp in van de vriendinnen van Joke.

(De derde Blind Getrouwd-baby is ondertussen geboren.)

Het avondje uit van Joke en Stijn:

Jolien en Lenny

Lenny moet er nog even aan wennen om met iemand anders samen te leven: "Jolien en ik hebben heel veel raakvlakken, komen heel goed overeen en ik begrijp absoluut waarom we gematcht zijn. Maar er gaan gevoelsmatig nog dingen moeten gebeuren om toekomstgericht aan een relatie te denken met Jolien."

(Ook dit Blind Getrouwd-koppel zette een punt achter hun huwelijk.)

Het stulpje van Jolien en Lenny:

Elke en Tim

Elke en Tim genieten dan weer met volle teugen van hun tijd samen. Ze zeggen dat "de situatie perfect is", maar hopen toch nog op dat kleine sprankeltje extra. Vooral bij Elke overheerst dat gevoel. Experte Margo geeft hen een aantal onconventionele tips.

Elke en Tim, knus in de zetel:

Annelies en Joris

Joris heeft een verrassing in petto voor Annelies, maar die zal helaas niet uitdraaien zoals hij had gehoopt. Wij houden ons hart al vast!

Lees meer