'Santa Clarita Diet' seizoen drie vraagt zich in nieuwe trailer af of ook Joel 'undead' moet worden

'Santa Clarita Diet' keert eind maart terug voor een derde seizoen lollige zombiefun. Eerder kregen we al beelden van Sheila die Joel vroeg of ie ook 'undead' wou worden, en daar bouwt de nieuwste trailer op verder. Want 'undead' zijn, betekent eigenlijk ook onsterfelijk worden. En welk verliefd koppeltje wil er nu niet pakweg 1.000 jaar samen blijven?

Santa Clarita Diet moet zowat de meest onmogelijke serie ooit zijn: de problemen van een ondode vrouw die eigenlijk alleen nog maar mensenvlees wil eten, gemixt met de joligheid van tienerserie en dat allemaal in een comedyformaat. Maar het format werkt duidelijk, want Santa Clarita Diet is al aan z'n derde seizoen toe. Showrunner Victor Fresco was trouwens al aan dat derde seizoen aan het schrijven nog voor Netflix dat ook echt besteld had.

1.000 jaar

Op valentijn loste de serie al een eerste korte teaser voor dat nieuwe seizoen. En hoewel het vooral een samenraapsel van grappige fragmenten uit de voorbije seizoenen leek, gaf die teaser toch al meer vrij over wat er zit aan te komen dan eerst gedacht.

"Wat zeg je, meneer Hammond? Wil je deze dame tot je vrouw maken ... voor de komende 1.000 jaar of zo?", vroeg Sheila (Drew Barrymore) nog aan manlief Joel (Timothy Olyphant) in de teaser. Maar in een eerste echte trailer voor dat nieuwe seizoen gaat de serie verder in op die vraag.

True love never dies, maar dan letterlijk

Wie undead is, is eigenlijk ook een beetje onsterfelijk. Een dooddoener (heb je 'm?), maar voor Sheila toch een leuk nieuwtje. "Tenzij iemand een spies door je hoofd knalt, zal je eeuwig leven." En dat eeuwige leven wil Sheila maar met Ă©Ă©n iemand doorbrengen. Dus stelt ze Joel de vraag of ze 'm mag bijten zodat hij ook undead wordt en ze de komende eeuwigheid samen kunnen doorbrengen. True love never dies, maar dan letterlijk.

Kiest Joel voor de eeuwige liefde of vindt hij het allemaal toch een beetje té ("Kunnen we even erkennen dat dit raar is?")? Dat, de haast onmogelijke strijd om Sheila haar lusten binnen de perken en vooral ook onopgemerkt te houden en meer belachelijk rare opmerkingen ("Hij is 'n wandelende proteïneshake.") dan ooit tevoren krijgen we allemaal te zien in seizoen drie van Santa Clarita Diet, vanaf 29 maart op Netflix!

Bekijk hieronder de trailer voor het derde seizoen van Santa Clarita Diet:

 

In afwachting van dat derde seizoen kan je altijd eens een kijkje nemen op onze lijst met 50 beste series op Netflix!

Lees meer