'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars' voegt nog twee toppers toe aan de cast

Het all-starseizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' krijgt steeds meer vorm en het belooft een geweldig seizoen te worden. Want na de eerste vier spraakmakende deelnemers worden er nu nog eens twee opvallende deelnemers aan de cast toegevoegd: Renan en Alisa Megastar.

Vanaf zondag 19 mei kunnen we weer genieten van een flinke portie drama in Ex on the Beach: Double Dutch. Het MTV-programma zoekt het voor het nieuwe seizoen niet te ver en stelt de cast samen door enkele oud-deelnemers terug te halen. En die zijn niet van de minste.

Renan en Alisa Megastar

De nieuwste deelnemers die aan de cast zijn toegevoegd zijn Renan en Alisa Megastar (ja, die achternaam MOET erbij). Renan kennen we natuurlijk nog van het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Renan kwam daar aan als ex van Viktor, die een heropflakkering van haar relatie met Renan wel zag zitten. Maar toen Yasmine van Temptation Island aanspoelde, verschoof Renan meteen z'n focus naar haar. En laat Yasmine nu toevallig al een van de aangekondigde deelnemers zijn. In z'n aankondigingsfilmpje bevestigen z'n ouders alvast dat Renan een fuckboy is en dat er dagelijks dames over de vloer komen.

De tweede nieuwe deelnemer is Alisa Megastar. De Russisch-Belgische schone was natuurlijk dé ster van het tweede seizoen. Daarna werkte ze aan een televisiecarrière in Rusland, maar nu is ze dus weer terug in ons land en gaat ze voor de tweede keer naar Ex on the Beach: Double Dutch. Alisa laat dan weer weten dat ze de tweeling Sharon en Esmee liever niet terug zou zien. Wel ja, da's dan jammer Alisa, want zij werden eerder al aangekondigd. Drama verzekerd.

Deelnemers Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

Voor het all-starseizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zijn er ondertussen al zes deelnemers bekend. Van het eerste seizoen keert Wayne terug. Uit seizoen twee mogen we Alisa's gevreesde tweeling Esmee en Sharon opnieuw verwachten. En ook Roy van seizoen drie maakt opnieuw z'n opwachting.

Maar het is vooral seizoen vier dat voor drama belooft te zorgen. Want Yasmine zal al meteen oog in oog komen te staan met twee exen. Met Renan beleefde ze tijdens Ex on the Beach: Double Dutch namelijk een korte, maar passionele tijd en met Harrie deelde ze na het programma de lakens. Dat belooft!

Lees meer