Drake verwijst op geniale wijze naar 'Game of Thrones' in zijn speech op de Billboard Music Awards

Drake mocht op de Billboard Awards de prijs voor 'Top Male' 'Top Billboard 200 Album' in ontvangst nemen. En daarbij hoort natuurlijk een speech. In een van zijn speeches bedankte hij één opmerkelijke persoon, of zeggen we beter: personage. Hij verwees namelijk naar Arya Stark van 'Game of Thrones'.

Dat werkelijk iedereen meeleeft met het laatste seizoen van Game of Thrones, werd op de Billboard Music Awards nog maar eens duidelijk. Toen Drake de award voor 'Top Billboard 200 Album' in ontvangst nam, verwees hij in zijn speech naar de laatste aflevering van Game of Thrones.

Shout out to Arya Stark!

Op het einde van zijn speech riep Drake deze woorden de zaal in: "Shout out to Arya Stark for putting in that hard work last week!". Met zijn award maakte hij op dat moment een steekbeweging. Dus tenzij hij het heeft over "die scène" met Gendry, heeft hij het wel degelijk over hoe Arya heel Westeros redde in de laatste aflevering van Game of Thrones.

Drake is dus duidelijk ook een fan van Game of Thrones en is, net zoals de rest van de wereld, sinds dit weekend nóg meer van Arya beginnen houden. Maisie Williams, de actrice die de rol van Arya Stark voor haar rekening neemt, was niet aanwezig op de Billboard Music Awards, maar haar televisiezus én beste vriendin Sophie Turner wel. Dus zal Maisie sowieso wel op de hoogte zijn geweest van haar shout-out.

Lees meer