'Game of Thrones' lost trailer voor aflevering 5, de voorlaatste aflevering OOIT

'Game of Thrones' zit er bijna op. Na de bloedstollende derde aflevering en de al even geniale aflevering vier, zijn er nog maar twee afleveringen over. En de eerste van die twee belooft opnieuw een epische battle. Deze keer is het niet de levenden tegen de doden, maar Cersei en Euron tegen de rest. 

Na de Battle of Winterfell, kregen we in aflevering vier van Game of Thrones opnieuw een geweldige voorbereidende aflevering voor de volgende battle. Deze keer zijn er geen doden meer, geen gemeenschappelijke vijand, maar gaan de twee kampen volledig voor de troon. Iedereen is ervan overtuigd dat hij of zij de rechtvaardige koning(in) is, dus zijn ze bereid om tot het uiterste te gaan.

Cersei vs Daenerys

We krijgen in aflevering vijf de langverwachte confrontatie tussen Cersei en Daenerys te zien. Cersei heeft in de laatste aflevering Daenerys volledig tot het uiterste gedreven door eerst haar draak Rhaegal neer te halen en nadien ook nog eens haar geliefde Missandei voor haar ogen te vermoorden.

De onderhandelingen zijn dus - zoals iedereen en z'n oma verwachtte - op een sisser afgelopen dus kunnen we er zeker van zijn dat de wapens opnieuw getrokken zullen worden in de volgende aflevering. We weten ondertussen dat het leger van Daenerys en co sterk is, maar het is natuurlijk wel fel geslonken sinds de Battle of Winterfell, verder is ze ook een van haar draken kwijt en werden we er ook nog eens aan herinnert hoe sterk de vloten van Euron zijn. Dat belooft voor deze "Battle of the Bitches".

Bekijk hier de trailer voor aflevering 5 van het laatste seizoen van Game of Thrones:

 

Lees meer