Hannah uit '13 Reasons Why' had eigenlijk rol in 'Avengers: Endgame' maar ze werd eruit geknipt

Katherine Langford, de actrice die Hannah vertolkt in de Netflix-serie '13 Reasons Why', zou eigenlijk een rol gehad hebben in 'Avengers: Endgame'. Helaas kwam daar niets van in huis, want haar enige scène in de succesvolle Marvel-film werd eruit geknipt. 'Avengers: Endgame'-regisseurs Joe en Anthony Russo onthullen nu dat de beslissing om Langford te laten vallen, al genomen werd bij de testopnames.

Het was eigenlijk de bedoeling dat Katherine Langford, bekend als Hannah uit 13 Reasons Why, de tienerversie zou spelen van Morgan. Dat is de dochter van Tony Stark. In de verwijderde scène in Avengers: Endgame dook Stark op in de metafysische wereld en kwam hij een toekomstige versie van Morgan als tiener tegen.

(De regisseurs onthulden ook dat *spoiler* nog steeds bestaat in de huidige Marvel-tijdlijn.)

"Te ingewikkeld"

Het regisseursduo Joe en Anthony Russo beweert nu in de HappySadConfused-podcast dat de scène uit de film werd geknipt, omdat het de film onnodig verwarrend zou maken: "Er zaten te veel ideeën in de al erg ingewikkelde film. We hebben deze scène aan een testpubliek getoond en zij vonden het moeilijk om te snappen."

(Zo vermijd je spoilers op sociale media.)

"We realiseerden ons ook dat we geen emotionele band voelden met de tienerversie van zijn dochter. We werden er niet door geraakt op emotioneel vlak, daarom hebben we de scène geschrapt. Het was de bedoeling om zijn dochter Tony te laten vergeven, zodat hij in vrede verder zou kunnen."

(Avengers: Endgame is op weg naar een nog groter winstgevend succes te worden dan Avatar.)

Disney kan z'n oorlog tegen Netflix beginnen na miljardenovername van Fox.

Lees meer