Left Right
scrollTop top

100 euro om mobiel te betalen? Deze koppels gingen ermee op date


100 euro om mobiel te betalen? Deze koppels gingen ermee op date

In de week van valentijn kon je via onze site en dankzij Payconiq 100 euro winnen om je lief te verrassen met een superleuke date. Ondertussen zijn de gelukkigen op date geweest en dat zag er zo uit:

Gilles & Lien: hoe een alcoholstift voor de date van je leven kan zorgen

Gilles en Lien hadden eigenlijk een valentijnsdate gepland op de avond van 12 februari. Lien wou alleen eerst nog wat voorbereidingen maken voor haar stage en zou gaan tekenen. Helaas bleek haar alcoholstift leeg te zijn. “Geen probleem”, dachten Gilles en Lien, “dan gaan we snel even naar de nachtwinkel.” Nu, nachtwinkels zijn er vooral voor nachtelijke hongertjes of een tekort aan bier voor je kotfeestje en blijken geen alcoholstiften te verkopen. De date night van Gilles en Lien bestond dus uit het afschuimen van maar liefst vijf nachtwinkels. Niet meteen romantisch, toch? Gelukkig kregen ze van Payconiq een tweede kans en mochten ze op date met 100 euro.

Op 21 februari begonnen ze hun date in Bar Del Sol met een aperitiefje en lekkere tapas in de vorm van tortilla de patatas. Daarnaast wou Gilles zijn vriendin ook verrassen met een fantastisch cadeau. Hij ging daarvoor naar de juwelier Isabelle Vanlaere. “Lien wou al langer een uniek paar oorbellen of een ring”, vertelt Gilles. “Daarom heb ik haar een cadeaubon gegeven zodat ze zelf iets kan laten samenstellen door Isabelle. Lien was blij verrast en het mobiel betalen met Payconiq verliep zoals altijd supervlot.”

Daisy & Thomas: geen date night maar een date week

Daisy’s ideale date bestaat uit een gezellig ontbijt met haar vriend Thomas, gevolgd door een spectaculaire skydive. Het liefst van al wou ze echt uit een vliegtuig springen om letterlijk met haar hoofd in de wolken te zijn, maar een indoor skydive zag ze ook wel zitten. Tot slot zou Daisy de dag afsluiten met een wandeling in de natuur en rustig iets gaan drinken. Wij waren heel erg benieuwd of ze effectief de sprong zouden wagen, en gaven hen samen met Payconiq 100 euro om hun droomdate waar te maken.

Daisy en Thomas vonden één date night maar wat weinig, dus besloten ze elke dag iets leuks te doen samen. Ze begonnen woensdagavond 21 februari met pure romantiek bij hun thuis. In plaats van na de dagelijkse drukte voor de tv te kruipen, staken ze de kaarsjes aan en haalden ze herinneringen op aan hoe ze elkaar leerden kennen. “Thomas heeft zelfs onze eerste berichtjes naar elkaar nog op zijn gsm staan”, zegt Daisy.

Op de tweede date night trokken de twee lovebirds naar de speeltuin. “Het lijkt misschien een beetje vreemd voor twee volwassen mensen”, legt Daisy uit, “maar het is zo leuk om samen het kind in ons naar boven te halen!” Na het uitwaaien in de speeltuin gingen Daisy en Thomas samen een gezelschapsspel spelen. “Even alle multimedia weg en ons geheugen wat op de proef stellen met Trivial Pursuit”, zegt Daisy.

De derde dag begon Daisy met een lief berichtje voor Thomas. “Om even te vertellen hoe graag ik mijn ventje nog steeds zie”, vertelt ze. ’s Avonds vierde de romantiek nog steeds hoogtij want Daisy en Thomas sloten de dag af met een heerlijk ontspannende massage.

Daarna was het tijd voor het weekend en dat betekent veel tijd samen doorbrengen! Daisy en Thomas houden allebei van picknicken, maar het is natuurlijk nog steeds erg koud buiten. “Daarom besloten we om gewoon samen te picknicken in onze woonkamer”, zegt Daisy. Helaas strooide de job van Thomas roet in het eten, want hij werd opgeroepen om te gaan werken. Het koppel stelde hun verdere plannen dan maar uit tot zondag.

“We begonnen onze zondag met een bezoekje aan de Leeuw van Waterloo”, begint Daisy. “Het zonnetje scheen, maar er was wel een ijzige wind. Gelukkig hadden we elkaar om ons aan op te warmen.” Het skydiven is er niet van gekomen, maar in Waterloo zaten de tortelduifjes toch al met hun hoofd in de wolken. Vervolgens trokken de twee naar Rollerland om romantisch te gaan rolschaatsen. “Ik was stiekem toch blij dat ik een stoere man had om me aan vast te houden”, zegt Daisy. Om te bekomen van het rolschaatsen, gingen Daisy en Thomas ook nog een spelletje poolen. En om de meerdaagse date helemaal in schoonheid te beëindigen trokken ze naar restaurant ’t Dagelijks Genot voor een aperitiefje en heerlijk eten in fijn gezelschap. Tijdens de wandeling naar huis waren Daisy en Thomas zo in elkaar opgegaan dat ze de hele wereld vergaten en een dansje deden onder een lantaarnpaal. “Het zag er misschien wat klungelig en vreemd uit, maar wij hebben ervan genoten”, besluit Daisy.

Marcia & Sven: een ontsnapping en pizza

Marcia wilde heel graag eens kijken of de escape room in Gent even gemakkelijk is als het gelijknamige gezelschapsspel. Daarna zouden ze samen lekker gaan eten in het Italiaanse restaurant Pane e Vino en afsluiten met cocktails in Bar Hasard. “Een zalige avond met mijn liefje”, beschrijft Marcia. En dat gunden wij hen zeker!

Voor hun ideale date trokken Marcia en Sven dus zaterdagochtend naar de Puzzle Escape Room voor een spannende race tegen de tijd. En ze hebben bewezen dat ze een topteam zijn want met nog slechts 2 seconden op de klok, konden ze ontsnappen. “Het was superleuk om te doen en we waren goed op elkaar ingespeeld”, zegt Marcia. Om te bekomen van de spanning zijn ze even door Gent gaan wandelen en hielden ze halt in The Holy Food Market. “ ’s Avonds hadden we al plannen gemaakt met vrienden om uit eten te gaan en vervolgens te gaan bowlen”, legt Marcia uit. “Maar we hebben ons enorm geamuseerd en gaan Payconiq zeker blijven gebruiken!” De twee hebben ook laten weten dat ze vanaf nu elke week een kleine date night zullen doen.

De helikoptervlucht

Een van deze drie koppels wint bovendien ook een helikoptervlucht! De jury van Payconiq zal beslissen wie dat wordt, maar wie had volgens jullie de meest originele date?

Zelf ook een romantische date gepland? Betaal alles snel en gemakkelijk met de handige betaalapp van Payconiq!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737