11 celebs met buitengewone verborgen talenten

Sommige beroemdheden kunnen eigenlijk niet veel. Kijk maar naar Kim Kardashian of Paris Hilton… Maar er zijn een aantal artiesten die gezegend zijn met meerdere talenten. Als ze nooit waren doorgebroken als acteur of zanger, hadden we ze misschien wel leren kennen als topsporter of achtergronddanser.

1. Harrison Ford – Vliegen

Als Indiana Jones en Han Solo had hij verschillende talenten die steeds goed van pas kwamen. Maar in het echte leven is hij bijna even avontuurlijk. Harrison Ford nam al vlieglessen in de jaren 60 voor hij beroemd werd. Hij gaf ze tijdelijk op omdat ze te duur waren, maar hernam zijn training toen hij doorbrak als acteur. Hij helpt de lokale autoriteiten nu zelfs bij reddingsacties van gestrande wandelaars.

2. Bob Dylan – Beeldhouwen

De Amerikaanse singer-songwriter is al een enorm talent op zich, maar naast het podium heeft hij ook talenten. Bob Dylan is in zijn vrije tijd beeldhouwer. Het liefst van al werkt hij met metaal en hij heeft een heel atelier vol met zijn eigen kunstwerken. Vorig jaar stelde hij voor het eerst zijn metalen poorten voor aan het publiek en die zijn ook te koop. De eerste grote tentoonstelling van zijn ijzerwerk is nu te zien in Londen tot eind januari 2015.

3. Ricky Gervais – Zingen

Ricky Gervais veroverde de wereld als David Brent in The Office, en later met tal van stand-up comedyshows en tv-series. Maar voor hij beroemd werd, was hij de helft van het new wave popduo Seona Dancing met Bill Macrae. Ze brachten twee singels uit in het Verenigd Koninkrijk, die niet bijzonder veel succes hadden, maar  wel een hit werden in de Filipijnen.

4. Colin Farell – Linedancen

Als Colin Farell er niet in geslaagd was door te breken in Amerika als acteur, had hij nog iets om op terug te vallen. Toen hij 19 jaar was, was hij een professioneel country linedancer en gaf zelfs les. Aan talkshowhost Conan O’Brien vertelde hij dat elke week zo’n 950 euro verdiende. “Ik deed het tot ik mezelf niet langer in de spiegel kon aanzien”, zegt Farell.

5. Conan O’Brien – Tapdansen

Nu we het toch over hem hebben. De Conan host is een gekende comedian, maar als kind was het zijn droom om professioneel tapdanser te worden. Die droom kwam vooral voort uit zijn liefde voor zwart-witfilms. Hij begon van jongs af aan lessen te nemen en is nooit opgehouden met oefenen. En hij is niet slecht.

6. Geena Davis – Boogschieten

Als Geena Davis 30 jaar later was geboren, zou ze geknipt geweest zijn voor de rol van Katniss Everdeen. De Oscar winnende actrice was ooit een semi-finalist voor het Olympic Archery Team van de Verenigde Staten in 2000. Davis begon pas met boogschieten op haar 41e. “Het is geen leeftijdsafhankelijke sport. En ja, ik heb me altijd afgevraagd hoe ver ik ermee zou geraken.” Dus wie weet zien we haar binnenkort wel op de Olympische Spelen van 2016.

 7. Pierce Brosnan – Vuurspuwen

Pierce Brosnan is een vuurspuwer. Als tiener speelde hij mee in een toneelstuk in het London theatre en stuitte toevallig op een workshop vuurspuwen. “Er was een grote groep mensen, maar ik merkte vooral dat de vrouwen ook halfnaakt waren. Dus besloot ik de workshop mee te volgen. De leraar leerde hen hoe ze vlammen over hun borst konden laten lopen en daarvoor moesten de vrouwen ook hun kleren uittrekken. En zo leerde ik vuurspuwen.” We kunnen ons hierbij maar een vraag stellen: waarom hebben we dit nooit gezien in James Bond?

8. Angelina Jolie – Messenwerpen

We hebben haar verborgen skills al gezien in Tomb Raider en Mr. & Mrs. Smith. Angelina Jolie kan messenwerpen als de beste. Hubby Brad Pitt mag wel uitkijken want Angelina zou zich afreageren met messenwerpen als ze kwaad is.

9. Matthew Perry – Tennissen

Hij is vooral bekend als de onhandige softie Chandler Bing uit Friends, maar Matthew perry heeft meer spieren dan je zou denken. Toen hij opgroeide was hij meer geinteresseerd in sport dan in acteren, en dan vooral in tennis. Hij was zelfs een top junior speler. In Friends mocht hij zijn talent ook laten zien.

10. Neil Patrick Harris – Goochelen

Niet alleen Barney Stinson is dol op magie, de acteur die hem vertolkt is dat ook. Dat is een van de redenen waarom zijn How I met Your Mother-personage trucjes mocht opvoeren. Neil Patrick Harris won zelfs in 2006 de Tannen’s magic Louis Award.

11. Justin Bieber – Puzzelen

Het tieneridool kan ook iets speciaals. Hij lost een Rubik’s Cube, een van de meest uitdagende puzzels ter wereld, op in minder dan anderhalve minuut. Niet zo indrukwekkend als het record van 6 seconden, vuurspuwen of boogschieten op Olympisch niveau, maar het is best indrukwekkend. We willen wedden dat jij er langer over doet. Bron:News, Entertainment Time, Buzzfeed
Meer
Lees meer...