11 fases die je doormaakt als je een kledingcrisis hebt

11 fases die je doormaakt als je een kledingcrisis hebt

Er staat een belangrijke gelegenheid gepland in je agenda en daar hoort uiteraard een speciale outfit bij. Dan komt er sowieso het moment dat je voor je kleerkast staat en … niets hebt om aan te doen. Deze 11 fases maak jij gegarandeerd door als je een kledingcrisis hebt:

1. Plan A: je hebt je droomoutfit al in je hoofd …

Giphy
Nog voor je je kast opendoet, heb je al een perfecte outfit samengesteld in gedachten. Dat ene kleedje met die halsketting en open schoen, you’ve got it all figured out!

2. … maar al snel volgt de eerste paniekaanval

Het moment waarop je beseft dat het kleedje uit je plan A nog in de wasmand ligt, de hak van je schoen kapot is of je die ketting ergens kwijtgeraakt bent.

3. Je schakelt noodgedwongen over op plan B, C, D, E en F

Je gaat als een gek door de opties in je kleerkast en realiseert je dat je gezelschap jou echt al in elke outfit eens gezien heeft.

4. En vervolgens pure wanhoop

“OMG, ik heb echt NIKS om aan te doen!” Wist je dat je bij Zalon van Zalando een persoonlijke stylist kan inschakelen om jou te stylen? Op basis van een gedetailleerd profiel waarin jij je voorkeuren aangeeft, krijg je een stylist toegewezen die voor jou enkele outfits samenstelt. Gedaan met wanhopen!

5. Waarna je een hulplijn belt

Je belt naar je zus of je beste vriendin met de vraag of zij nog iets heeft dat je kan lenen. Nadat ze alle opties opgesomd heeft, valt het je op dat jullie net iets te hard verschillen van stijl.

6. Het moment waarop je wil noodshoppen

Je haast je als een gek naar de winkelstraat of het shoppingcenter in de hoop dat je voor sluitingstijd nog iets vindt. Onderweg bereken je hoeveel tijd je nog hebt om een outfit te vinden, te douchen en je make-up te doen.

7. … gevolgd door de tweede paniekaanval

Dit is het moment waarop je denkt dat je naakt zal moeten gaan.

8. De woede-uitbarsting …

The Odyssey Online
Meteen na de paniekaanval volgt het gegooi met kleding en accessoires.

9. … en het besef

Giphy
Oké, kalmte kan je redden en je hebt best nog heel wat mooie opties om uit te kiezen.

10. Je bent dan toch tevreden met het resultaat

Je bent eindelijk gekleed, checkt jezelf nog even in de spiegel en bent eigenlijk best wel blij met je look. Je geeft jezelf een schouderklopje voor al dat harde werk.

11. Je wil nooit meer een kledingcrisis meemaken

Giphy
Elke keer na zo’n crisis neem je je voor om dat nooit meer te laten gebeuren. Dankzij Zalon kan je een persoonlijke stylist enkele outfits voor je laten samenstellen en ontvang je een box met alles wat je nodig hebt. Niet tevreden? Dan stuur je de stukken die je niet bevallen gewoon terug.

Iedereen maakt wel eens een kledingcrisis mee, maar dankzij het geweldige stijladvies van de stylisten bij Zalon zullen het er al een pak minder zijn. Vul snel je stijlprofiel in, ontdek welke stylist bij jou past en krijg een box opgestuurd met supertoffe outfits!

Gesponsorde artikelen