Left Right
scrollTop top

13 cadeaus die boyfriends en mannen ook echt willen


Er zijn twee soorten kerstcadeaus voor boyfriends en mannen: die geschenken die vrouwen denken dat ze willen, en die cadeaus die ze ook echt leuk vinden. Hier zijn er 13 waarmee je gaat scoren bij je lief volgens ons:

1. Deze handige bag re-sealers. 

Je vindt ze al vanaf 10 euro bij Er zijn verschillende modellen en zelfs de grootste kluns kan ze installeren. Scheermesjes zijn pokkeduur. Dit apparaatje houdt ze veel langer scherp en bruikbaar. Meer info hier.

4. Deze flipflops:

20 euro.

Heeft zijn eigen blender aan boord, bluetooth speakers, een USB-oplader, en nog een hoop leuke dingen. Totaal echt, totaal nutteloos, maar hij gaat het onwaarschijnlijk cool vinden, al was het maar om aan al zijn vrienden te kunnen laten zien. Onder meer 26194″ rel=”nofollow”>Retro Duo Portable NES/SNES Game System.

Als z’n moeder die nog niet weggegooid heeft, kan hij er de games van zijn jeugd op spelen. Je kan ‘m ook aansluiten op de tv trouwens.

8. Dit machientje om tijdelijke tatoeages te zetten.

Het Moodinq Programmable Tattoo System. Kost iets van een 120 euro, maar daarvoor krijg je ook de software om de tattoos te maken of in te laden en toegang tot een database met immens veel designs. Hier meer info.

9. Deze iCade.

Maakt van een iPad een arcade machine, werkt met 500 games en komt met Atari’s Greatest Hits. Een toolkit, maar niet eentje zoals je papa heeft. Deze heeft alles aan boord wat je nodig hebt om aan de moderne dingen in het leven te prutsen, zoals computers. 26194″ rel=”nofollow”>Bar10der Ten-in-One Ultimate Bartending Tool.
Het Zwitsers zakmes voor elke man die zijn long drinks en cocktails ernstig neemt. Tien in één, voor een goeie 25 euro. Online te koop bij onder andere Je hebt moleculair koken, maar ook moleculair cocktails maken. In deze kit zit alles wat je daarvoor nodig hebt, zelfs een dvd met 30 recepten. Waarde? Geen idee, wellicht niks. Maar je BF een stukje grond op een andere planeet geven is dan ook vooral symbolisch. En iets voor aan zijn muur te hangen. Komt met coördinaten zodat hij aan zijn vrienden kan laten zien waar zijn stukje grond op Mars ligt. En 25 euro voor een are: niet slecht. Je kan ook grond kopen op de maan, op Jupiter, Mercurius en Venus.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396