’13 Reasons Why’ lost verrassende trailer en releasedatum voor seizoen 3

Het derde seizoen van 13 Reasons Why komt er sneller aan dan verwacht. Op 24 augustus zal het derde seizoen van de populaire Netflix Original op de streamingdienst verschijnen. En voor dat seizoen heeft Netflix nu ook de officiële trailer gelost.

13 Reasons Why komt binnenkort terug en dat zullen we geweten hebben. De trailer voor het derde seizoen van de reeks bevat meteen een shock van formaat, want ook dit seizoen zal één van de hoofdrolspelers overlijden. Al weten we daar het fijne nog niet van.

13 Reasons Why Hannah
Netflix

13 Reasons Why

De Netflixreeks 13 Reasons Why is geen reeks om rustig te bekijken. De reeks schuwt geen enkel taboe en was zelfs een beetje te expliciet. Daardoor werd de zelfsmoordscène uit het eerste seizoen uiteindelijk verwijderd.

Maar ook in het derde seizoen zal er iemand sterven. Het gaat om Bryce, de quarterback en verkrachter van zowel Hannah als Jessica. Hoe Bryce aan z’n einde komt is nog niet duidelijk, maar in de trailer zien we alle andere personages rond zijn doodskist staan. En laten we eerlijk zijn, iedereen heeft een motief om Bryce te vermoorden. Het belooft dus opnieuw een spannend seizoen te worden van de reeks.

Bryce Walker, 13 Reasons Why
whokilledbrycewalker.com

Interactieve website

Samen met de trailer werd ook een nieuwe website gelanceerd: whokilledbrycewalker.com. Op die website kan je deel uitmaken van het onderzoek naar de moord op Bryce. Let wel op, de site werkt enkel wanneer je er met je smartphone naartoe surft.

Je kan er praten met de sheriff, waarbij je met je stem bepaalt hoe het verhaal verder gaat. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Netflix experimenteert met interactieve elementen, zo was er eerder al de interactieve film Black Mirror: Bandersnatch.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Het derde seizoen van 13 Reasons Why verschijnt op 23 augustus op Netflix.

Gesponsorde artikelen