15 dingen die we SO-WIE-SO op de avondconcerten van K3 willen

15 dingen die we SO-WIE-SO op de avondconcerten van K3 willen

Tieners en volwassen K3-fans kijken er enorm naar uit, de K3 avondconcerten die op 6 en 7 mei zullen plaatsvinden in de Lotto Arena. Eindelijk en K3-concert, uitsluitend voor volwassenen en mét staanplaatsen. Dat wordt losgaan! Het kan bijna niet beter, maar met deze 15 dingen misschien toch wel.

1. Laat de kinderen naar de middagshows gaan

Volwassen K3-fans hebben zeker geen hekel aan kinderen, juist niet! En iedereen is ook van harte welkom op de concerten, maar het is natuurlijk wel zo dat K3 bijna elk weekend al zes shows geeft die speciaal voor kinderen bedoeld zijn. Voor de volwassen fans zijn dat er maar twee. We willen niet op ons grote volwassen K3-feest kinderen toch voor laten, dat hebben we die 17 jaar al vaak genoeg moeten doen.

2. Een K3 Zoekt K3-voorprogramma

Wat deden er toch een getalenteerde meiden mee aan K3 Zoekt K3. Hoewel Prinsessia in het voorprogramma hartstikke leuk is, zouden de meeste volwassen fans, die K3 Zoekt K3 op de voet hebben gevolgd, het geweldig vinden om de voormalig kandidates het voorprogramma te zien doen. We willen Amor van Demi volgens mij allemaal nog wel een keer horen.

3. Nog een laatste keer K3 in regenbogen

K3 en hun regenboogjurken horen voor altijd bij elkaar. Maar wat zouden we toch graag de oude K3 nog een laatste keer in de originele jurken zien die meer nostalgische gevoelens oproepen dan de nieuwe jurkjes ooit zullen doen.

4. Een op de volwassenen aangepast script

Alle flauwe grapjes in de K3-shows zijn ontzettend leuk voor een publiek bestaande uit 4- tot 8-jarigen, maar of dat ook geldt voor een concert waar het grootste deel ouder is dan 16 jaar? We willen natuurlijk allemaal kunnen lachen zoals we bij K3 gewend zijn, maar we dagen Studio 100 graag uit. Een script aangepast op de volwassen fans moet toch wel lukken?

5. Een extra lang concert met de grootste hits

Een concert van maar 75 minuten? Terwijl dit onze laatste kans is om onze jeugdheldinnen te zien? Dat is veel te kort! We willen drie uur K3 en we willen dat alle hits langskomen! Niks medleys, gewoon het hele repertoire!

6. Wat Ik Wil, de eerste single van de originele K3

Wat vinden we het jammer dat Heyah Mama altijd als het eerste nummer wordt aangekondigd. Het was ongetwijfeld hun doorbraak, maar de fans die al sinds 1999/2000 met K3 bezig zijn, die zijn ook opgegroeid met de eerste K3 single Wat Ik Wil. Op hun laatste concert mag die nog wel een keertje gezongen worden!

7. Kathleen als surprise guest

Wat is een afscheid van de originele K3 als de originele K3 niet eens compleet is? Wat zouden we het allemaal mooi vinden om de originele formatie nog een keertje samen te zien. Karen, Kristel en Kathleen.

8. Een nostalgisch medley

En als Kathleen er dan toch is, mag er toch wel een medley gedaan worden, met alle hits van vroeger waarvan K3 nu doet alsof ze niet meer bestaan. Feest, Liefdeskapitein, Yeke Yeke … Noem maar op! Met zijn allen springen op de tracks van je kindertijd!

9. K2 Zoekt K3 terugblik (met Noa en Madelon)

K2 zoekt K3 was minstens zo spannend en spectaculair als K3 zoekt K3. Wie weet nog de spannende finale waarin nog niemand wist wie de nieuwe blonde zou worden. Werd het Josje, Madelon of Noa? Iedereen had een andere favoriet. En voor iedereen die niet Josje als zijn of haar favoriet had, mogen Noa en Madelon ook wel een keertje terugkomen!

10. Volwassen “K3 Kan Het”-wensen

Tijdens de K3 Kan Het-tour werden de wensen van kinderen uit de zaal vervuld, maar ja, volwassenen hebben natuurlijk ook wensen die K3 kan vervullen. Zeker bij het concert met de staanplaatsen kunnen wensen als stagediven of een moshpit bij K3 niet ontbreken!

11. Alle dubbelzinnige nummers achter elkaar

In plaats van te lachen om kinderen die meezingen met de seksueel getinte teksten van K3 liedjes (“heel zachtjes, geen kreetjes en geen lachjes”) willen we allemaal zonder schaamte een keer kunnen meebrullen met nummers als Kitty. Die je hier trouwens kunt beluisteren als je bent vergeten hoe sexy die was.

12. Losgaan op Eya Hoya

Eya Hoya is een nummer dat het misschien op een concert met zitplaatsen niet geweldig doet, maar K3 kan natuurlijk de hele Lotto Arena los krijgen met dit feestnummer! Tijd voor Eya Hoya met een extra luide bas!

13. De remix van 10.000 Luchtballonnen

We mogen absoluut niet de nieuwe K3’tjes vergeten. Marthe, Hanne en Klaasje zijn immers zelf ook K3-fans geweest en vooral Hanne zou (als ze niet aan K3 zoekt K3 had meegedaan) zeker in de zaal hebben gestaan. 10.000 Luchtballonnen is niet voor niks een succes, maar voor deze spetterende show mag deze ook wel even een upgrade.

Deze remix zou het bijvoorbeeld super doen!

14. Het einde is voor Karen, Kristel en Josje

In plaats van de reprise van 10.000 Luchtballonnen, laat de originele K3 nog een laatste buiging maken en eindigen met K3 Loves You. Geef ze nog zo lang mogelijk om te genieten van het applaus van hun fans, die er misschien al vanaf het begin bij waren. We houden allemaal van Marthe, Hanne en Klaasje, maar de echte K3 willen we als het kan nog iets langer bij ons houden.

15. Hard gaan!

Dit nummer vertelt wat we nog meer nodig hebben om er een echte party van te maken!Maar natuurlijk zijn we allang blij dat onze wens na jaren eindelijk in vervulling is gegaan. Een concert voor volwassenen, met staanplaatsen. Hopelijk is het iedereen gelukt om kaarten te krijgen! Tot 6 en 7 mei in de Lotto Arena in Antwerpen!

Gesponsorde artikelen