15 fantastisch coole boomhutten waarin wij keigraag eens zouden willen slapen

15 fantastisch coole boomhutten waarin wij keigraag eens zouden willen slapen

Boomhutten alleen voor kinderen? WRONG. Hier heb je 15 superzalige boomhutten waar wij keigraag eens een nachtje willen logeren:

1. The Witch House – Ibiza, Spanje

Pete Nelson is een wereldbekende boomhutontwerper – en bouwer, en wij snappen waarom! Hij bouwde dit sprookjesachtig pareltje voor zijn (superlucky) zoontje Daniel.

2. La Casa Del Arbol – Banos, Ecuador

Deze unieke boomhut heeft een kleine schommel die je mag gebruiken terwijl je van het prachtige uitzicht op Banos geniet. Het lijkt alsof je op de rand van de wereld staat, in één woord: WAUW.

3. Free Spirit Sphere Treehouses – Canada

Als je een nachtje slaapt in één van deze (oog)bollen, slaap je hoog in de bomen en word je wakker met een ongelooflijk uitzicht op het bos. Helemaal één met de natuur. 😉

4. Mirror Tree House – Zweden

Zin in een spelletje verstoppertje in de bossen? Wel, deze boomhut is DE plaats om niet gezien te worden en te genieten van dit unieke uitzicht. Je hoeft je geen zorgen te maken over de vogels, ze kunnen de boomhut perfect spotten!

5. The HemLoft Treehouse – Whistler, Canada

Als je een nachtje doorbrengt in deze übercoole boomhut, kan je maar best geen hoogtevrees hebben.

6. Teahouse Tetsu – Yamanashi, Japan

Deze foto komt precies recht uit een sprookjesboek, een mix van hobbits en prinsessen. Het interieur daarentegen is simpel, strak en modern. Ideaal om een kopje thee te drinken. 🙂

7. The Enchanted Forest Treehouse – British Columbia, Canada

En om in de sprookjessfeer te blijven … Deze boomhut, van drie verdiepingen (!), is volgens velen de hoogste boomhut in Canada. Dringend tijd om eens een tripje naar Canada te plannen. 😉

8. Plane Treehouse – Costa Rica

Deze keer ga je niet met het vliegtuig op vakantie, maar IS het vliegtuig gewoon je bestemming! De bewoonster van de Boeing 727 renoveerde de zotzalige woning en installeerde zelfs een jacuzzi in de cockpit. Tegen zo’n huis zouden wij alvast geen ‘nee’ zeggen. Awesome!

9. Nanshan Treehouse Resort – China

Deze boomhutten bevinden zich in een tropisch resort in Sanya Nanshan. Ze hebben de vorm van een vogelnest en bevinden zich heel hoog in de bomen. In de grootste kunnen ongeveer 20 mensen logeren en je geraakt in je kamer via een hangbrug.

10. 4Treehouse – Ontario, Canada

Deze bijna zwevende boomhut bevindt zich hoog in de Canadese bomen. Er zijn drie verdiepingen en het ziet er ongelooflijk cool uit!

11. UFO Treehouse – Zweden

Geen paniek, de aliens zijn NIET geland. Deze hotelsuites zijn in de vorm van een vogelnest gebouwd en zorgen voor een prachtig uitzicht over de Zweedse bossen. U-B-E-R-C-O-O-L !

12. The Burning Man Steampunk Treehouse – Milton, Delaware (VS)

Deze boomhut, die ons een beetje doet denken aan Edward Scissorhands, ziet er ongelooflijk cool uit en is gebouwd door Sean Orlando in 2007. Keep up the good work, Sean!

13. Treehouse for Birds and People – Andu Momofuku Centre, Japan

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt in een vogelhuisje? Dan is een verblijf is deze coole boomhut een dikke aanrader. Langs kleine kijkgaatjes kun je binnenkijken bij de vogeltjes, cute!

14. Minister’s Treehouse – Crossville, Tennessee (VS)

Deze onwaarschijnlijk mooie en vooral hoge boomhut is naar het schijnt één van de grootste én hoogste ter wereld. Ze is 30,5 meter hoog en helemaal gebouwd uit gerecycleerd hout.

15. The Bird’s Nest Tree House – Zweden

Dit supergrote vogelnest zorgt voor nog meer verwarring bij de vogels. Het huisje ziet er dan wel langs buiten uit als een vogelnest, maar vanbinnen is het interieur strak en modern. We <3 it!Bronnen : fastcodedesign, hongkiat, boredpanda, 9thing

Gesponsorde artikelen